|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#28 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
WOW WOW WOW אני אוהב אותך! אתה מעתה והלאה בפורום הזה אחי ! ![]() יש לי המלצות לתת לך אבל לא למטאל ויקינגי אלא לדום מטאל ... לא טוב לאימונים אבל טוב אם אתה רוצה להכנס לסרט... ויש לי עוד כמה פוואר מטאל דווקא נחמד לאימונים , וכמה מטאל קור עצבני של פעם ... morbid angel deicide dying fetus (דווקא חדש) mors princepium est dawn of tears - omnium gatherum השיר SONS THOUGHT - קטלני! sepultura candlemass cadacross raphsody of fire raintime sonata artica evergrey last tribe -חביב לא משהו MERCENARY האלבום הראשון שלהם FIRST BREATH 1998 קטלני במיוחד השיר HORIZON katatonia draconian celesty - המליצו לי לא חפרתי בהם עוד naildown northland dragonforce - קצת פוואר עצבני ביותר כמו רפסודי .. נוטה לכיוון הקולות דרים תי'אטר... Savage Circus - קטלניים Swallow the Sun - דום מטאל אחד הכבדים ביותר SALEM - כמובן Anathema - דום מטאל פחות חביב אבל יש כמה יציאות טובות שם In Flames - retoure the remains My Dying Bride - דום מטאל הכי כבד בכל היקום כולו זהו לבנתיים ![]() המודגשים הם המומלצים האמיתיים
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 05-10-08 בשעה 23:50. |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|