|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() כמו כל מאכל שחשוף לאוויר הוא "מתחמצן" אם תחתוך תפוח לחצי ותשאיר אותו בחוץ אתה תשים לב שהוא משחיר כנ"ל לגבי אבוקדו ,זה תהליך טבעי.
בנוגע לטונה,לאחר הפתיחה הייתי ממליץ לך להעבירה מהקופסא המתכתית. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|