|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ג'וקר איךא תה מגיב איך????? היית צריך לטוס היום ב12 וחצי לא??? מה אתה מגיב מהמטוס???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() לגיל, אני זורק ניחוש פרוע שאתה עובד על כפיפות מרפקים ועם זה אתה תקוע? 1. אתה לא תגרום נזק לשרירים בשום צורה (נדיר ששריר נקרע וגם זה קורה בדר"כ למתאמנים ותיקים יחסית). 2. אתה סופר חזרות? כמה אתה עושה? וכמה סטים? פעם כשהייתי קטן היו לי 2 משקולות של קילו כל אחד והייתי עושה איתם כפיפות מרפקים, רק שלא ממש ספרתי את החזרות כי זה היה כל כך קל שיכלתי לעשות איזה 1000 חזרות אז לא היה טעם לספור. אני הייתי עייף ותשוש אחרי "האימון" אבל זה היה מיותר כמו פול גז בניוטרל. הנקודה שלי היא וכנראה מה ש bodybuilder ניסה להגיד לך שהמשקל הקל שאתה עובד איתו (במשך שנה, מילא אם זה היה למשך השבועות הראשונים זה היה נורמלי) מעיד שמשהו לא בסדר באימון שלך. או שאתה עושה יותר מידי חזרות או שאתה סתם מפחד להוסיף משקל... 3. לשאלה שלך איך תדע מתי לעלות משקל, בדרך כלל משתמשים בכשל לאינדיקציה. אם נניח אתה עושה 10 חזרות ואת החזרה ה-11 אתה לא מצליח לבצע (ואני מתכוון פיזית לא מצליח לבצע, לא מאלה שפשוט מתעייפים ומוותרים), ואז שבוע אחרי אתה מצליח לעשות 12 חזרות, אז תוסיף משקל כדי לחזור ל-10 חזרות. הבעיה עם זה שגם זה לא מבטיח שתתקדם לאורך זמן ולכן עדיף שפשוט תוסיף משקל מינימלי כל תקופה של זמן (כל שבוע או שבועיים למשל). 4. כתבת: "דבר שני אני לא מתיאמר להיות אלוף עולם אני מרים קצת בשביל שיהיה יפה שיראו משו לא מעבר לזה" זה שתעבוד עם משקלים קלים יותר לא יבטיח לך שאתה תתפתח "קצת" ו "יפה", יותר סביר להניח שאתה פשוט לא תתקדם לשום מקום. אנשים קורעים את עצמם בשביל לעלות איזה קילו מסכן במסת שריר.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() פשוט לא ידעתי כל כמה זמן עליי לעלות את המשקל לכן נתקעתי אם זה כי לא היה את מי לשאול כי אני מתאמן בבית ,בשביל זה נרשמתי לפורום לקבל תגובה שתפתור לי את השאלה אבל במקום זה תוקפים אותי פה , ולגבי bodybuilder כנראה שבכל זאת הוא צודק במשהו צריך להתאמץ יותר ולהשקיע ופחות לבכות , אבל מצד שני צריך להבין גם אותי בתור אחד ש"חדש" בזה אני כרגע כמו מתאמן מתחיל כי שנה עברה ולא ידעתי מתי להוסיף ובאמת היה לי פחד מסוים לעלות משקל שזה לא יזיק לי לידיים זה הכל , אבל עכשיו שעידן הסביר כמו שצריך ואני מודה לו הכל מובן לא צריך לעשות מכל נמלה פיל , תודה רבה בכל זאת לכולם .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פול גז בניוטרל.. אהבתי
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|