ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה בקשר להרמת משקולות , מוט קצר... (https://israelbody.com/showthread.php?t=40273)

gil24 04-09-08 03:44

שאלה בקשר להרמת משקולות , מוט קצר...

שלום לכולם! קודם כל אני חדש פה וזה אחלה פורום, השאלה שלי היא כזאת , עד עכשיו הרמתי במוט קצר עבה בכל צד צלחת של 2.5 קילו במשך שנה פלוס אני מרים 3 פעמיים בשבוע ,רציתי לעלות את המשקל לכן קניתי עוד 2 צלחות שכל אחד מהם זה 1.5 קילו , אבל זה כבד לי מדי ואני לא רוצה לגרום נזק לשרירים , האם קיימות צלחות של חצי קילו , ובכלל איך אני יודע כמה עליי לעלות משקל ? , תודה מראש לעוזרים .

Bodybuilder 04-09-08 10:09

לפי המשקלים שאתה מרים אני מנחש שאתה בן שנתיים - שלוש
או שאתה סתם מסתלבט ?
שנה אתה כבר עובד על זה ואתה מרים שום דבר ? אתה נורמאלי ?

gil24 04-09-08 11:02

....

דבר ראשון לא יפה לסתלבט , דבר שני אני לא מתיאמר להיות אלוף עולם אני מרים קצת בשביל שיהיה יפה שיראו משו לא מעבר לזה , חוץ מזה עם אין לך תשובה עדיף שלא תגיב סתם...

Bodybuilder 04-09-08 11:23

טוב אני יסביר לך בצורה אחרת - אם במשך שנה שלמה אתה עובד עם בערך 15 קילו ולא מתקדם - הספורט הזה לא בשבילך - תפרוש !
אם התקדמות כזאת אתה צריך לחיות לפחות "אלף שנה" כדי להגיע למשקל מכובד !
קניתה משקולות של 1.5 קילו ? וזה כבד לך מדי ? אוי ואוי, מסכן, 1.5 קילו כבד לו מדי, בדיחה עצובה !

gil24 04-09-08 11:29

יש פה מישהו יותר רציני מהרוסי הליצן הזה?

מדבר עליי נשמע כמו ילד בן 6 שחסר לו חיים באינטרנט נכנס לפה לצחוק על אנשים , אדם בוגר היה עוזר .

Bodybuilder 04-09-08 12:10

אם היתה רוצה לקנות כמה זוגות של פלטות 20 ק"ג, היתי עוזר לך !
אבל כשרשמת שאתה שנה שלמה עובד עם משקל מסויים, וקניתה 1.5 קילו להוסיף - וזה קשה לך
מצבך קשה ! תפרוש !
http://www.youtube.com/watch?v=8A-m9...eature=related
תראה ילד בן 8, ואתה בוכה ש1.5 קילו יפגע לך בשרירים שאין לך, ואתה מחפש חצי קילו, אתה מבין ? בדיחה עצובה !

gil24 04-09-08 12:40

אני זין עם אתה מרים 3 פלטות של 20

בטח איזה שחיף מאחורי מסך

gil24 04-09-08 12:43

כל אחד התחיל במשקל קל אף אחד לא מרים על ההתחלה 50 קילו זה שאתה צוחק רק מראה כמה שאתה קטן בשכל .

Bodybuilder 04-09-08 12:47

אתה זין !
אני מפסיק את הדיון איתך, אין לי כח לדבר עם ילד בן 4 !
http://gymshop.co.il/catalogue/Weight-Plate/
הינה !

Bodybuilder 04-09-08 12:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil24 (הודעה 634805)
כל אחד התחיל במשקל קל אף אחד לא מרים על ההתחלה 50 קילו זה שאתה צוחק רק מראה כמה שאתה קטן בשכל .

קטן בשכל זה אתה, תרים מזלג או כפית וזהו, בשביל מה אתה צריך משקולות ?!
יום טוב !

Fatboy 04-09-08 12:53

באמת יצאת נאחס באדיבילדר

יש דרך להגיד דברים

Bodybuilder 04-09-08 12:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי fatboy (הודעה 634812)
באמת יצאת נאחס באדיבילדר

יש דרך להגיד דברים

לא !
תהרוג אותי, אבל אני לא מאמין שאפשר לעבוד עם 15 קילו במשך שנה, ואז לעלות 3 קילו (אחד וחצי כול צד) ולבכות שזה כבד !
לא מאמין !

Fatboy 04-09-08 13:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodybuilder (הודעה 634814)
לא !
תהרוג אותי, אבל אני לא מאמין שאפשר לעבוד עם 15 קילו במשך שנה, ואז לעלות 3 קילו (אחד וחצי כול צד) ולבכות שזה כבד !
לא מאמין !

בסדר

אבל יש דרך להגיד דברים, חשבתי שבתור אחד מהוותיקים פה תראה קצת יותר בגרות

Bodybuilder 04-09-08 13:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatboy (הודעה 634815)
בסדר

אבל יש דרך להגיד דברים, חשבתי שבתור אחד מהוותיקים פה תראה קצת יותר בגרות

חשבתי בהתחלה שזה סתם מישהו שפתח משתמש נוסף ובא לעשות צחוק :thumbdown:

joker1 04-09-08 17:22

מה זה הרמתי? הרמתי אתה מתכוון לדדליפט? אתה נתקעת על דדליפט 15 קילו? אח שלי בן 8 שם על עצמו תיק עם כל הספרים שצריך(כמה ספרים בני זונות) זה לפחות 10 קילו.

P-a-n-1-c 04-09-08 17:25

ג'וקר איךא תה מגיב איך????? היית צריך לטוס היום ב12 וחצי לא??? מה אתה מגיב מהמטוס???

TheRock 04-09-08 19:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c (הודעה 635058)
ג'וקר איךא תה מגיב איך????? היית צריך לטוס היום ב12 וחצי לא??? מה אתה מגיב מהמטוס???

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תכלס מה אתה נכנס לאתר דרך הפלאפון ומגיב?

Bono 04-09-08 19:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c (הודעה 635058)

חחח, כנראה הוא מחרטט...:XDemoticon:

reshos123 04-09-08 19:44

זה לא הוא זה ריפטו מגיב בשבילו

- Idan - 04-09-08 19:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c

אני נקרע פה מצחוק, זה אחד האשכולות ההזויים. :lol:

לגיל, אני זורק ניחוש פרוע שאתה עובד על כפיפות מרפקים ועם זה אתה תקוע?
1. אתה לא תגרום נזק לשרירים בשום צורה (נדיר ששריר נקרע וגם זה קורה בדר"כ למתאמנים ותיקים יחסית).

2. אתה סופר חזרות? כמה אתה עושה? וכמה סטים?
פעם כשהייתי קטן היו לי 2 משקולות של קילו כל אחד והייתי עושה איתם כפיפות מרפקים, רק שלא ממש ספרתי את החזרות כי זה היה כל כך קל שיכלתי לעשות איזה 1000 חזרות אז לא היה טעם לספור. אני הייתי עייף ותשוש אחרי "האימון" אבל זה היה מיותר כמו פול גז בניוטרל. הנקודה שלי היא וכנראה מה ש bodybuilder ניסה להגיד לך שהמשקל הקל שאתה עובד איתו (במשך שנה, מילא אם זה היה למשך השבועות הראשונים זה היה נורמלי) מעיד שמשהו לא בסדר באימון שלך. או שאתה עושה יותר מידי חזרות או שאתה סתם מפחד להוסיף משקל...

3. לשאלה שלך איך תדע מתי לעלות משקל, בדרך כלל משתמשים בכשל לאינדיקציה. אם נניח אתה עושה 10 חזרות ואת החזרה ה-11 אתה לא מצליח לבצע (ואני מתכוון פיזית לא מצליח לבצע, לא מאלה שפשוט מתעייפים ומוותרים), ואז שבוע אחרי אתה מצליח לעשות 12 חזרות, אז תוסיף משקל כדי לחזור ל-10 חזרות. הבעיה עם זה שגם זה לא מבטיח שתתקדם לאורך זמן ולכן עדיף שפשוט תוסיף משקל מינימלי כל תקופה של זמן (כל שבוע או שבועיים למשל).

4. כתבת:
"דבר שני אני לא מתיאמר להיות אלוף עולם אני מרים קצת בשביל שיהיה יפה שיראו משו לא מעבר לזה"
זה שתעבוד עם משקלים קלים יותר לא יבטיח לך שאתה תתפתח "קצת" ו "יפה", יותר סביר להניח שאתה פשוט לא תתקדם לשום מקום. אנשים קורעים את עצמם בשביל לעלות איזה קילו מסכן במסת שריר.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:36.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ