|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
זה לא בסדר
כל עוד אתה לא מבשל את זה אז אתה אוכל את השיבולת ביחד עם כל החרא שגדל עם זה וככה נכנסים לגוף שלך מלא חיידקים. בלי לבשל לא אוכלים את זה. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר מתחיל
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
אחי אין פה מה להצדיק או לא להצדיק. תסתכל איפה זה גדל ותבין לבד
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
אני יודע שכשאני קונה ש"ש במשקל מהשוק אז אני הרבה פעמים רואה שיש על זה עדיין ג'יפה שדי מוכיחה שעדיף לבשל את זה מאשר להסתכן באכילת חיידקים וכל הזבל שזה גדל לידו...תהיה בטוח שאף אחד לא שטף לך את זה בשביל שתוכל לאכול את זה ישר בלי בישול.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
כולה שמים על זה מים רותחים וזהו. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
חבר פעיל
|
אחי, מים רותחים הורגים חיידקים...אתם מוזמנים להתייעץ עם תזונאי או כל מי שמבין בזה ותראו מה יגידו לכם
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
מנהל הפורום
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 4,423
גיל:: 38
חדר כושר: חדר כושר
|
מה אתה מדבר שטויות ?
__________________
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - |
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|