|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() 174 על 72 קילו ?!!
נשמע לי הזוי אש. אולי יש'ך עצמות כבדות או משהו ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
הידע שלו עצום בתחום כל הכבוד על המוטיבציה והידע ![]() ואם אתה חושב שהוא מפגר... כנראה שאתה מפגר...
![]() |
![]() |
#43 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() לא ידעתי שאתה כזה צעיר , יש מסה לא רעה , בהצלחה בהמשך .
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() בלי להעליב אתה לא נראה אחד שמתאמן
![]() |
#45 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יגיב ויבקר את כל מי שאני רוצה אם אני חושב לנכון. אני מתווכח עם אחרים בנושאים האלו כי אני מבין, ואין לי טענה אחת שכתבתי שאין לה ביסוס. ממש לא אכפת לי אם עכשיו, אחרי יצירת הפוסט, כל הפורום לא יקשיב למילה אחת שלי ויחשוב שאני אפס. חשפתי אותכם לידע, כאן האחריות שלי נגמרת. אני לא אמור לשכנע אף אחד כאן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
|
![]() תבין שבמצב שלך לא מעלים תמוות זה למה אני לא יעלה תמונות עד שהמצב שלי יהיה ממש טוב תבין אחי אתה לא נראהה משהו בכלל אתה נראה ממש רזה וזה לא הגיוני המשקל שאתה אומר...........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מחשיב 72 קילו לכבד? 72 קילו זה 158.4lbs, אתה מבין שמתחת שמתחת ל- 150 אנשים מחשיבים אותך בארה"ב לאיזה אנורקס(לא כמשהו רשמי, אלה כמין "מסורת")? זה מתחת לסטנדרט בחיים, אני עדיין קל, יש לי עוד כמעט 15 קילו לעלות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() איכס איזה תגובות מחורבנות אתם נותנים , לא רק זה, אתם מגזימים ברמות , הוא ממש לא שחיף , רואים שהתמונות לא מחמיאות לו בכלל הוא נתן שיפור יפה מאוד בזמן יחסית ...קצר מילה טובה לא תזיק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם כבר לחרטט לגבי היקף אבל לגבי משקל ? הוא לא יחרטט אז חאלס עזבו אותו וגם אם יש לו עצמות מברזל אז מה ?
גבר חסר מאסה תתחיל לעבוד ולאכול כמו שור... בכלל אתה מחשיב את עצמך pl יאללה תתחיל לגרוס...
![]() |
#52 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ב. הוא משחק אותה איזה מולי אפשטיין החדש אבל הוא רחוק מזה ג. הוא בן 12 וחצי לא יודע לאיית תשם שלו אפילו ויוצא בהצהרות "וואלאק אני, כל מה שאמרתי יש לו ביסוס" יא מעפן אתה כולה בן 12 עוד לא סיימת את כל ספר בראשית אתה בא לדבר פה עם אנשים על באדיבילדינג זה מה שמרגיז |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אחי... יש לו ידע שלך בחיים לא יהיה בנושאים המדוברים , אם הוא יפתח פוסט וכל הפורום יכול לעמוד מאחורי פה .. יקשיבו לו יותר מאשר שאי פעם יקשיבו לאפס כמוך ... כי כמו שאתה מדבר אתה משתייך לאיזה זן נחות של קופי מערות הידע שלו עולה על רוב הפורום פה מבחינת נתונים ... אז תעשה לי טובה ותסתום את הפה שלך על אנשים שאתה לא מכיר ולא יודע עליהם כלום.. ומה שמצחיק עוד יותר זה שיש ילד בן 12 שיודע יותר ממך , ולא רק יודע יותר ממך גם מדבר יותר ברצינות, יותר עינייני ... ואתה מדבר כמו קוף (מהסוג הטיפש) קח כובע כזה גדול תכתוב עליו "אני דביל" ולך תעמוד בפינה עם הפנים לקיר ... בנתיים אם מסכמים את התגובות ... הוא מדבר כמו מישהו עינייני ורציני ואתה מדבר כמו קוף ...(מהסוג הטיפש) . יאללה לך חפש ..
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() תוכיח לכולם שאתה יכול יותר,יש לך חצי שנה להוסיף עוד חצי בן אדם ורצוי שהוא יהיה עשוי משריר.
בקשר לתזונה תרביץ כל שלוש שעות ארוחות גדולות אל תאכל ג'אנק בשביל "לעלות במשקל",אתה באמת מגיב עם תשובות לעניין אבל אחי הגיע הזמן לעלות הילוך באימונים.
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת גם המשקל וגם היד באמת לא מציאותיים
אני יותר גבוהה ממך, 179 וששקלתי 72 הייתי ניראה בערך פי 2 ממך עכשיו הנה היד שלי מהתקופה שהיתה פעם 35 ![]()
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |||
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
מה נראה לכם שיש מדגם כזה שלפיו אתה יכול לדעת בתמונה מה המשקל שלו ? אתה משווה אותו אלייך ? אבל הגיל שלך שונה משלו, המבנה עצמות שלך שונה משלו, המבנה השרירי שלך שונה משלו, המערכת הגופנית שלך לחלוטין שונה משלו... מה הקשר אם הוא לא מזכיר לך .. אם הוא אומר משהו הוא לא מחרטט... מעולם הוא לא חירטט בכלום, והנה הוא גם חשף את עצמו .. וואלה אני מכבד אותו ... אחד היחידים שמדבר עינייני תכלס.. מפגין ידע ומוטיבציה, שואל שאלות לעניין ... Joker , עזוב אתה לא צריך להצטדק בפני הבורים האלה ... תמשיך להפגין את הידע והרצינות , אל תתן לקופים כאלה להוריד לך את המוטיבציה אחי .. Respect!
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 08-08-08 בשעה 22:59. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמשיך להגיב ולשתף כאן בידע שלך. נערך לאחרונה על ידי Bono, 08-08-08 בשעה 23:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() 1. אני יותר רחב ממנו
2.אם אני יותר חטוב אז שני גורמים אלו רק מחזקים את טענתי אין פה שום קטע לגבי להוריד לו מוטיבציה אבל לפחות להיות ריאלי , לימדוד הייקפים כמו שצריך, להישקל על הבוקר עם מינימום בגדים ולא לפרסם מספרים לא מדוייקים עם סטיה גדולה מאוד יחסית ועובדה שכולם פה שמו לב לזה.
C:\DSC_000087KG נערך לאחרונה על ידי senate, 08-08-08 בשעה 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|