|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יכול להיותת שהתמונות באמת לא יצאו טובות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() נראה שהיד האחרוית שלך גדולה מהקדמית,תנסה לעבוד חזק יותר על קדמית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() יש לך אמה ממש גדול ביחס לביצפס,הניחוש שלי 35-36.
אין לי ממש מה להגיד חוץ מ יאללה מסה!
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מיקרה, אשמח לעוד תגובות ותודה לכל מי שהגיב בנתיים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() מעדכן 2 תמונות של ביספייס במצב קר יצא יותר טוב מהאחרות:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() קצת מאוכזב, רציתי לקבל פה ביקורת מיותר אנשים ואף אחד לא שם זין פה להגיב.. למרות שאני מעדכן פה תמונות.
בכל מיקרה מעכשיו אני רק אקרא תגובות ולפעמים אגיב פה ושם אבל אני לא חושב שאני אעדכן כי לאף אחד זה גם ככה לא מזיז.. תודה רבה לאלו שהגיבו אני באמת מכבד אתכם, להתראות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שמע יש לך גנטיקה טובה בביספ ואחוז שומן נמוך ובעקרון דרך ארוכה
![]()
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() ישך היקף 29 בכבוד! תן במסה!!
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() מעדכן :
![]() ![]() ![]() מזכיר לכם, שאני לא רוצה להיות ענק או משהו, פשוט לעלות עוד קצת במאסה ולהיות מחוטב.. מצפה לתגובות, תודה מראש למגיבים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() נראה הרבה יותר טוב בתמונות האחרונות, הכל בסדר והצורה מצויינת - אל תעשה לעצמך עוול ותחשוב לטווח קצר אלא תעלה באמת מסה, יש לך מסגרת נהדרת לעוד 5,10 וגם 20 קילו.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני חושב שכדאי כשאני אכנס לתקופת מאסה אחרי הקיץ לא? ובנתיים אני אנסה לעלות נקי כמה שאני אוכל.. מה אתה אומר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() אני בגדול בעד לעלות נקי כאשר אתה טבעי, אבל אתה כל כך אקטומורף, ובאחוז שומן כל כך נמוך - שאולי שווה לך קצת לדחוף אוכל. לגבי קיץ , חורף - תתחיל עכשיו, למה לחכות לחורף? אתה תעלה מסה והמסה הראשונית שתעלה מאחוז שומן כזה תהיה נקיה מאד, ובמקרה הגרוע תצבור אחוז או שניים של שומן - לא יהרוג אותך.
אני ממליץ על תפריט עשיר , המון אוכל מלא, ולעשות עכשיו מסה רצופה רצופה של כמה חודשים טובים או שנה.
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() צר לי לנפץ לך את האשליות ואין לי שום כוונה להתווכח או להגידששקרת אבל מנקודת מבט כמו שרואים עכשיו היד שלך לא 40 , וחסרה לך המון מאסה ורואים את זה בעיקר בין היד קידמית והמרווח לאמה
בכל מקרה ניראה מצוין וחטוב ניראה מצוין סה"כ |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי רואים את זה בתמונות אבל אני לא עד כדי כך חטוב, ונכון חסרה לי מאסה אבל חשבתי שאני אחכה עד סוף הקיץ ואמשיך עם תכנית האימונים ואנסה לעלות נקי עד לחורף הבא, כי עדיין אני לא רזה או משהו אני שוקל 76 ק"ג על 1.80 לא שחיף או משהו. ומאורסטייל, תודה רבה על התגובה של אחי, ובאמת שאין לי סיבה לשקר בשביל הקיף יד. אני לא מבין למה אני אמור לשקר, לעצמי? אשמח לעוד תגובות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |