|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לפני כחודשיים התחלתי לעשות את התרגיל לחיצת חזה על ספסל ועליתי די מהר למשקלים.
עכשיו הבעיה שעליתי למשקל קל יחסית (35 קילו) ואני די ניתקע בחזרות. אני לא בטוח שזה בגלל המשקל אז אם יש לכם אוללי פתרונות איך לא להיתקע אודה לכם. תודה לעוזרים בן 16 משקל 70 מטר 78 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() תזונה מנוחה מספקת גיוון!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני יודע בידיוק על מה אתה מדבר!
גם לי זה קרה בערך בחודשיים הראשונים שאני התאמנתי היו לי קפיצות מדהימות במשקל! ואז שהגעתי למשקל שהוא דיי סביר, נתקעתי עליו.. ורק אחרי איזה חודש וחצי הצלחתי לעלות במשקל של הדחיקה אין איזה עצה מיוחדת בשבילך חוץ מלהמשיך להתאמן, לאכול ולישון מספיק(!!!) אתה תראה שאחרי כמה זמן אתה תעלה במשקלים! ואם אתה רוצה לדעת למה עלית במשקלים כל כך מהר בהתחלה.. זה כי לפני שהתחלתה להתאמן בחדר כושר השרירים שלך לא באמת קיבלו גירוי רציני להתפתחות.. וכשאתה התחלתה השרירים פתאום התחילו בערך ממצב של אפס להתחזק אחרי זמן כלשהו הם כבר התרגלו לגירוי ומשום כך העליה הרצינית במשקלים הפסיקה. מצטער על החפירה ומקווה שעזרתי לך!! ![]()
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 35 כל צד או 35 קילו כולל המוט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא נירא לי שהוא התכוון 35 כל צד.. כי אז זה לא משקל כל כך קל..
ולפותח הפוסט- אחי אל תתבעס בגלל המשקל!! זה אולי לא נחשב למשקל כל כך גבוה בלחיצת חזה אבל אתה רק התחלת ואתה תתחזק עם הזמן!! אני מכיר כמה אנשים שהתחילו עם משקל יותר נמוך מזה ועכשיו הם כבר דוחקים משקלים גבוהים(מאוד!!) ולא תוך הרבה זמן.. זה רק עניין של התמדה וכח רצון! שיהיה לך בהצלחה אחי!! ![]()
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() תבדוק שאתה אוכל כמו שצריך, בדר"כ התזונה מביאה פוש במשקלים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מכמה התחלת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה ציפית? תוך שבוע להגיע ל100 קילו? פיתוח וחיזוק הגוף לוקח זמן...ולכן צריך הרבה סבלנות והתמדה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
משתמש פעיל
|
![]() גם לי יש אותה בעיה אני תקוע במשקל 75 והקטע פה שאני יכול לעגל ל80 קילו אבל אני פוחד שאני יתעייף בחזרה ה10 ואז המוט יפול עליי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זה בערך משקל ממוצע לדחוק בבנץ פרס לגיל 16 כולל המוט
וד"א יש מצב שזה אולי בגלל טכניקה לקויה?? כי הטכניקה שלי עדיין לא מושלמת.. נערך לאחרונה על ידי anitaFTW, 25-07-08 בשעה 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחי על משקל כזה אתה לא אמור להתקע אפילו עם תכנית גרועה
תבדוק עם התזונה שלך לקויה |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אחד והיכולת שלו... יש כאלה עם מבנה גוף רחב וגדול שבדרך כלל יותר חזקים מהרזים יותר..
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|