|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() גם לכם קרה שאתם באתם לאימון כולכם עצבים מרץ וכוח, התחלתם להרים משקלים מטורפים וזה שלא חלמתם עליהם פשוט את כול העצבים הוצאתם על האימון:d? קרה לי לפני כמה זמן הלך אחלה חח
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אף פעם לא הייתי עצבני באימון כי באימון אני פשוט לא קשור לעולם.
אבל אימונים טובים יש לי כשאני אוכל טוב לפני (:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() הרבה פעמים
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כמו הפעם הזאת שנכנסתי לאקסטזה לפני אימון חזה
מעמיס משקלים והכל בא לדחוק מרים תמוט ומגלה ששמתי רק בצד אחד:d אבל מבין על מה אתה מדבר
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() מזה?
יום אחד אתה מרים 90 לחזה ויום הבא 110? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() קרה לי היום אני לא יושן מספיק ומגיע למכון בסטים השניים והשלישים אני מפחד להכנס מתחת למוט בסקוואט ובכלל מפחד לגשת לדדליפט, מאוד מאוד פסיכולוגי ומנטאלי העניין הזה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שם מקורי
![]() וד"א לי קרה כמה פעמים.. לא הבדל רציני אבל קרה וגם קרה לי מקרים כמו היום שלא הצלחתי להרים את המשקלים הקבועים.. ות'אמת אין לי מושג למה ישנתי לא רע ואכלתי בערך שעה וחצי לפני האימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואם כבר כתבת "שלא חלמתם עליהם". למה שלא תיכתוב "שלא חלמתי עליהם". נ.ב: אפשר לישאול איזה משקלים חבוב? סתם מעניין לדעת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לילה טוב ,
לי דווקא קורה משהו מוזר הייתי אומר אם אפשר לקרוא לזה ככה , למשל , אחרי יום עבודה מעייף או משהו שאני ממש גמור , דווקא אז אני מקבל את הג'ננה ומתחיל להרביץ באימון בראבק שחבל על הזמן , וואלה לא יודע איך להסביר את זה למרות שאני מגיע לחד"כ ממש גמור! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פעם באתי ממש ממש עצבני והרמתי יותר ממה שאני מרים בדרך כלל אבל אני מעדיף להרים כמה שאני יכול בלי להיות עצבני חבל על הבריאות
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|