|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
החלום שלי לראות את עצמי שחיף חיפון פעם אחת בחיים! כן כן עכשיו יתחילו ירידות... אז פלג גוף עליון שלי מתחיל להתעצב יפה...אבל מה עם פלג גוף תחתון? נזניח אותו? לכן שאלתי מה ואיך ניתן לשלב על מנת להיראות מושלם ![]() וגם...יש לי רגליים קצת גדולות..ויש בהם עודפי שומן... לכן זה מציק לי...אם כבר אני הולך עד הסוף...אז עד הסוף!!!
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
על מה אתה מדבר שאתה עושה דיאטה כול הגוף שלך מרזה לא רק הבטן גם הרגלים הידיים וגם האגן ומה הקטע בלהיות שחיף כאחד שששחיף הוים כן אני שחיף אני לא ממליץ בחום להיות שחיף קודם כול עם אתה עדיין שמן תעשה דיאטה גדולה מאוד עד שתיהיה רזה אחרכך תעשה מאסה ואחרכך שוב חיטוב ואז תאמין לי אתה תיהיה פצצה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משמע לראות שרירים במקום עור עוטף אותם והם אי שם מסתתרים... :):):):) ת'שמע יש להיות שחיף שרירי ויש להיות שחיף סתם...בלי שום משמעות רק עוד ועצמות..לא לזה אני שואף..שואף להיראות טוב משמע "רזה" בהגדרה עם שרירים!!!!
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
זה תרגיל שהוא אוהב לשלב הרבה, וזה עובד על השרירים המדוברים. אם לא תבקש שילוב של רגליים סקוואט לחיצת רגליים וכו |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() שילב ועוד איך שילב אבל אני שואף לתהלליך מזורז.... לכן אני מרבה באירובי במכון פעמיים עד שלוש אני במכון אירובי שעתיים ככה...אופנייפ, ריצה, הליכה בעליה, קרוס וסטפר.... אבל רציתי לדעת האם יש פעילות אירובית מעודפת ומומלצת שאכן משפיעה...ואף אחד לא ענה לי ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טוואוווובבבב אז גם ריצה + הליכה בעליה + קרוס + אופניים + סטפר = כולם שורפים קלוריות... בקיצור "תמשיך להתאמן תקרע ת'תחת ויהיה בסדר" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה אחי....
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|