|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אבי הסביר לך הכל.
אל תיקח סוכר רגיל כי 1. חבל לך על הקלוריות 2. אתה יכול במקום לאכול פחמימות טעימה אחרת שתתפרק גם היא לאט יותר. בקיצור אל תשתמש בסוכר מטבח פשוט, לך על סוכר ענבים/בננה/תמרים/תפוח. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|