|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בונא אח שלו אני בהלם ..
לפי התמונה בצד , ציפיתי לראות איזה בבון מצוי גם יש לך אחלה ידע .. מה עוצר בעדך להיות קרנף ? איזה שוק קיבלתי , בכל מקרה חבל חיטוב תן מאסה כמו שצריך , אם אתה מסוגל לנקיה אז נקיה כי הקיץ כבר פה , חבל על הזמן
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
גם שיחקתי כדורסל מקצועי כול תקופת המסה ואי אפשר לפתח גם סיבים לבנים וגם אדומים זה יוצר קונפליט לגוף, ככה שיצא שעליתי לאט מאד. בנוסף הייתה לי פציעה בכתף שהשביתה אותי מאימוני חזה איזה כמה חודשים.
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
זה דבר ידוע, הגוף לא טוב בלעשות שתי דברים ביחד. אני לא זוכר בדיוק איפה קראתי את זה אבל אני אנסה לחפש ולהביא.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה לפני ומה אחרי לא הבנתי
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() תאכלס לא האמנתי כבר המון זמן ראיתי את הסמל שלך בצד את הגב חשבתי כבר נראה פרונט תואם לגב בצורה טובה אני רואה אבל הפרונט ממש מפגר בקטע הזה...
בכל מקרה ירידה נחמדה אחי.
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
היה לי חודשיים דלקת בכתף שלא נתתי לה מספיק מנוחה וככה יצא שחודשיים לא אימנתי חזה וכתפיים ובקושי יד אחורית. אחרי החודשיים אמרתי שנמאס לי אני נותן מנוחה עד שזה עובר. לקחתי חודש מנוחה כללית וזה לא עבר. הלכתי לפיזוטרפיה ואמרו לי שאין בעיה בכתף והדרגה לחזור לפעילות. חזרתי לעבוד על הכתף וזה באמת השתפר מהעבודה, למרות שזה לא עבר לגמרי עד יום שזה כמה חודשיים טובים אחרי אני מרגיש את הפציעה הזאתי בלחיצות חזה כבדות.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() רואים שינוי ממש טוב במיוחד לחודש כל הכבוד!
החזה נהיה יור מעוצב , הבטן ירדה כל הכבוד אני הייתי ממשיך חיטוב עוד חודש חודשיים ואז מסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() איזה חיטוב? בקושי יש לו מאסת שריר, על איזה פאקינג חיטוב אתה מדבר יאללה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אני אחפש איפה קראתי את זה באמת יכול להיות שזה לא נכון, מה שאני זוכר זה שהגוף מפתח את הסיבים לבנים\אדומים על חשבון הסיבים השניים או משהו כזה.
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() לפותח הפוסט-
אני יודע שזה לא קשור לכאן, אבל אתה משחק באיזה קבוצה? אם כן אז תן ממוצעים שלך..חח ודרך אגב, בן כמה אתה? אתה יכול להטביע עם הגובה שלך? מצפה לתשובות שלך! וכמו שאמרתי מקודם- אחלה של שינוי לחודש אחד!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
אני בן 17, אני לא מטביע אני חרא אלתלט ואני לא סופר ממוצעים אבל הייתי עושה בערך 6~ נקודות למשחק לא משהו מזהיר, אבל כי זה היה משהו לא כול כך רציני משחקים עם החברים וזה. למרות שיש מאמן אימוים קשים והכול.
![]() |
![]() |
#18 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אתה לא השתפרת במכון כי היו לך יותר מידי סיבים אדומים.. אתה לא טוב בכדורסל כי זה היה עם חברים... SHUT THE FUCK UP AND FUCKING SQUAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם עשית מסה ולא גדלת זה כי חיפפת סיבים אדומים, סיבים לבנים חחחחחח אני מכיר כמה שמשחקים כדורסל (וגם כדורגל!!! איפה הסיבים איפה?!) וגם מתאמנים ויש להם אחלה גוף אז מאיפה הבאת את זה תסיים כבר את החיטוב אם התחלת אותו ותתחיל מאסה כמו שצריך, תתאמן כמו שצריך ותאכל כמו שצריך ואל תספר לנו סיפורים אמרת אי אפשר להיות רץ מרתון וגם מפתח גוף.. אז נגיד שאתה לא מפתח גוף אבל רץ מרתון אתה כן? היינו מקבל את זה אם היית אומר שלא השקעת.. אבל אילו חירטטוטים דפקת לנו פה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|