![]() |
חודש חיטוב.
כן אני יודע אני שחיף, מה אני יעשה זה מה שיש.
בכול מקרה התחלתי חיטוב לפני חודש נוזלי וקצת שומני. הייתי אז 91.8 קילו על 1.89, כיום 86.8. שוב תגיבו על השינוי לא על כך שאני שחיף, עשיתי מה שאני יכול בתנאים שהיו לי להעלות במסה. התמונות הם בהפרשים של שבועיים ביניהם, אני לא חושב שאיבדתי מסה כי ההיקפים שלי לא ממש השתנו ואני שומר על אותה רמת כוח כול החיטוב ככה שגם אם אני איבדתי שריר זה לא ברמה רצינית. http://img401.imageshack.us/img401/2230/78884243qq4.jpg |
אחי אחלה שינוי!!!!!
אף פעם לא הייתי חושב שאפשר לעשות כזה שינוי בחודש! כל הכבוד ובהצלחה במאסה!! |
ציטוט:
|
שינוי יפה אחי
|
שינוי ענקי בחודש
|
שינוי מעולה לחודש
|
ממש יפה לחודש.. אבל אתה חייב לעלות שריר עכשיו אחי
החזה שלך נראה גם טיפה מוזר..יש לך אולי איזה שקע בסטרנום או משו כזה? |
לא נראה בכלל כאילו איבדת עובי בזרועות (עד כמה שהיה לך ... ), נראה חיטוב מעולה.
יאללה עכשיו תרביץ ;) |
יאללה תביא במאסה עד 100 קילו
|
שינוי מדהים
|
כמה זמן אתה מתאמן?
|
ציטוט:
הספורט העיקרי שלי היה כדורסל, ואי אפשר להיות מר אולימפיה ורץ מרתון ביחד. וגם הייתה לי פציעה בכתף די הרבה זמן. בכול התקופה הזאתי העלתי 20 קילו אז תחשוב איך הייתי לפני... |
למה אתה עושה חיטוב?
לא חבל על הזמן המבוזבז? אתה גם לא נראה כאילו אתה מתאמן... |
ציטוט:
תחזור למסה |
בונא אח שלו אני בהלם ..
לפי התמונה בצד , ציפיתי לראות איזה בבון מצוי גם יש לך אחלה ידע .. מה עוצר בעדך להיות קרנף ? איזה שוק קיבלתי , בכל מקרה חבל חיטוב תן מאסה כמו שצריך , אם אתה מסוגל לנקיה אז נקיה כי הקיץ כבר פה , חבל על הזמן |
ציטוט:
גם שיחקתי כדורסל מקצועי כול תקופת המסה ואי אפשר לפתח גם סיבים לבנים וגם אדומים זה יוצר קונפליט לגוף, ככה שיצא שעליתי לאט מאד. בנוסף הייתה לי פציעה בכתף שהשביתה אותי מאימוני חזה איזה כמה חודשים. |
ציטוט:
|
עכשיו תן מסה נקייה אחי ויהיה מעולה..
|
ציטוט:
זה דבר ידוע, הגוף לא טוב בלעשות שתי דברים ביחד. אני לא זוכר בדיוק איפה קראתי את זה אבל אני אנסה לחפש ולהביא. |
מה לפני ומה אחרי לא הבנתי:helpsmilie: :helpsmilie:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ