|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() הממ, אני לא צורך פחמימות כמעט. אוליי 100 גרם לא יותר. שאר התפריט מורכב מחלבונים.
שומן איכותי אני צורך מכדורי אומגה 3. באמת שכחתי להוסיף פרטים בן 14 שוקל 65 1.78 14 אחוז שומן בערך |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם כן, אתה בן 14 (תלמיד) איך אתה מצליח להתרכז בשיעורים , ללמוד וכו.. עם כ"כ מעט פחמימות... זה לא משפיע?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
איך אתה מפותח מבחינה מינית? ככול שאתה יודע מפותח זה מעיד על רמות טסטסטורון יותר גבוהות ופוטנציאל גדילת שריר יותר גדול. אמרתי את זה כדי שתיקח בחשבון את המגבלות הפיזיולוגיות שיכול להיות שיש לך כרגע ככה שלא תשווה את עצמך למישהו בן 20. הBMR שלך הוא 1749 נכפיל אותו ב1.2 כי אני משער שאתה ילד פעיל מכאן יוצא 2100 קלוריות ביום. אתה טוען שאתה אוכל 1300. אני משער שהתפריט שלך לא טוב או לא מחושב נכון כי לא יכול להיות שאתה מכניס 1300 ומוציא 1200 ולא מוריד במשקל. תבדוק שהכמויות שאתה חושב שאתה אוכל הם באמת אותם כמויות כשיש לך כמויות מדויקות תילך לפה http://www.olympusfit.co.il/show_mam...at_id=11&id=46 ותחשב כמה יצא לך.
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|