|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
מקפיץ את האינסולין - אז מה הבעיה? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
Food Name and Manufaturer: Wholemeal barley flour bread (80% barley flour and 20% white wheat flour) (Sweden) Sweden GI (vs Glucose): 67+/- Serve Size: - Carb per Serve (g): - Glycemic Load: - Time Period of Test: 2h Subjects Used in Test: Normal Reference: Liljeberg H, Granfeldt Y, Björck I. Metabolic responses to starch in bread containing intact kernels versus milled flour. Eur J Clin Nutr 1992; 46: 561-75. לחם לבן: Food Name and Manufaturer: White bread, wheat flour (Canada) Canada GI (vs Glucose): 69+/- 5 Serve Size: 30 Carb per Serve (g): 13.4 Glycemic Load: 9.3 Time Period of Test: 2h Subjects Used in Test: Normal Reference: Jenkins DJA, Wolever TMS, Taylor RH, et al. Glycemic index of foods: a physiological basis for carbohydrate exchange. Am J Clin Nutr 1981; 34: 362-6. Food Name and Manufaturer: White bread, wheat flour (USA) USA GI (vs Glucose): 70+/- Serve Size: 30 Carb per Serve (g): 13.4 Glycemic Load: 9.4 Time Period of Test: 3h Subjects Used in Test: Type 2 and Glucose intolerant Reference: Crapo PA, Kolterman OG, Waldeck N, Reaven GM, Olefsky JM. Postprandial hormonal responses to different types of complex carbohydrate in individuals with impaired glucose tolerance. Am J Clin Nutr 1980; 33: 1723-8. הבדל של 2-3 זה לא מה שיהפוך אותך לקאטלר ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|