|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
אין הבדל משמעותי.
בספגטי מקמח מלא (שמיוצר מחיטת דורום מלאה) יש 11 גרם סיבים תזונתיים ל-100 גר', באורז ובקינואה יש 8 לאותה כמות. שלושתם מקורות מעולים לפחמימות מורכבות. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
הכוונה לשאלה שלי:
האם יש הבדל בין פסטה מקמח מלא, לפסטה מקמח רגיל? ואם כן, האם זה משמעותי? |
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|