|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא משנה כמה חלבון יש בשוק של עוף, תדע לך שיש פול שומן רווי בשוקיים, עדיף לא לגעת בשוקיים, בירכיים, בכנפיים , רק חזה של עוף והודו. בהתחלה קשה, אבל מתרגלים.
ובקשר לבשר, אז רק בשר בקר דל שומן, ואם בכל זאת אתם אוכלים שוקיים, תורידו את העור, אבל גם בלי העור יש שומן רווי לא מבוטל. מוזר שבכל השרשור הזה, לא קם אחד ואמר את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עוף, שוק ללא עור מבושל- 100 גרם-169 קלוריות 27 חלבון 5 שומן לא נורא בכלל... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שוק = 100 גרם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשוק אחד יש 27 חלבון ? לא נשמע לי הגיוני.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|