![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
כאשר אני עוזב את היד במוט w שורש כף היד שלי כואב ?? ממה זה נובע ?? ואיך אפשר לטפל בזה <? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קרה גם לי, תעשה עכשיו שבוע בלי עבודה על יד קדמית, לאחר השבוע תחזור לעבודה על יד קדמית רק עם דאמבלים, ותעבוד רק עם דאמבלים עד שיעבור לגמרי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אני מרגיש רק שאני עוזב את המוט
עם דאבלים אין בעיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני מציע לך לקחת את ההפסקה הזאת מעבודה על יד קדמית בצורה ישירה בכל מיקרה.
שבוע לא לעבוד על יד קדמית ישירות כדי שהאמה תתרפא לגמרי זה שום דבר יחסית לזה שהבעיה עלולה להפוך להיות חמורה יותר. ותזכור שיד קדמית עובדת בצורה די משמעותית גם כשאתה עובד על הגב, בכל מיקרה זה לשיקולך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה
חחח למה אני לא רוצה לקחת שבוע כי בגלל השבוע שעשיתי לפני 3 שבועות זה קרה לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() וולטרן על המקום ולעסות טיפה. פעמיים ביום וזה בורח לך תוך שבוע. גם לי היה, ועבר.
אל תפסיק לעבוד על יד קדמית בשום אופן. תמשיך ותטפל בדרך שאמרתי לך ואל תשכח לשמור על המקום חם ע"י חימום לפני אימון. כנראה שעשית תנועה לא נכונה או משהו והתפתחה לך דלקת קטנה. וולטרן היא משחה אנטי-דלקתית שתעזור לך ולא יהיה לך כואב.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחח באיזה שעה לשים את זה ??
חח שאלה מפגרת נשאל את זה אחרת כל כמה זמן לשים את המשחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() נסה לשחרר את המוט לאט וקנה כפפות שלוחצות על הפרקים
לי זה עזר מאוד
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני רק אגיד את דעתי, כאחד שקרה לו, וכמובן שאמר למה לי להפסיק עכשיו וזה, המשכתי, הכאב התחזק, ואז כמובן באיחור עשיתי את המנוחה וגם עכשיו לאחר חצי שנה אני עדיין לא יכול לעבוד עם מוטות אלא רק עם דאמבלים. ומהניסיון שלי עם הוולטרן היה גרוע מאוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אמות חלשות, תמשיך להתאמן.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אולי לחזק יותר את האמות ??
וזה ישתפר מהווילטרן הוא לא טוב ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רוצה להסיר ספק מליבך ? לך לאחות בקופת חולים הקרובה לביתך.
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חח אני מרגיש את זה כול פעם שאני מניח את המוט
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() נסה אם כפפות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שמתי לב שיש מלא אנשים שזה קורה להם במוט W.
למה לא פשוט לוותר על התרגיל המטומטם הזה יש מלא תרגילים שאפשר לעשות והשארה שלי שזה קשור לצורה של W תנסו לעשות עם מוט ישר רגיל.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() קורה גם לי הפתרון היחידי הקל והזמין ביותר עבורי היה,ליקנות 2 תחבושות אלסטיות כאלו אם סקווץ',שפשוט תופסות לך את שורש כף היד,מאוד עוזר מומלץ.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|