![]() |
שורש כף היד במוט w
שלום
כאשר אני עוזב את היד במוט w שורש כף היד שלי כואב ?? ממה זה נובע ?? ואיך אפשר לטפל בזה <? |
קרה גם לי, תעשה עכשיו שבוע בלי עבודה על יד קדמית, לאחר השבוע תחזור לעבודה על יד קדמית רק עם דאמבלים, ותעבוד רק עם דאמבלים עד שיעבור לגמרי.
|
אבל אני מרגיש רק שאני עוזב את המוט
עם דאבלים אין בעיה |
אני מציע לך לקחת את ההפסקה הזאת מעבודה על יד קדמית בצורה ישירה בכל מיקרה.
שבוע לא לעבוד על יד קדמית ישירות כדי שהאמה תתרפא לגמרי זה שום דבר יחסית לזה שהבעיה עלולה להפוך להיות חמורה יותר. ותזכור שיד קדמית עובדת בצורה די משמעותית גם כשאתה עובד על הגב, בכל מיקרה זה לשיקולך. |
תודה רבה
חחח למה אני לא רוצה לקחת שבוע כי בגלל השבוע שעשיתי לפני 3 שבועות זה קרה לי |
וולטרן על המקום ולעסות טיפה. פעמיים ביום וזה בורח לך תוך שבוע. גם לי היה, ועבר.
אל תפסיק לעבוד על יד קדמית בשום אופן. תמשיך ותטפל בדרך שאמרתי לך ואל תשכח לשמור על המקום חם ע"י חימום לפני אימון. כנראה שעשית תנועה לא נכונה או משהו והתפתחה לך דלקת קטנה. וולטרן היא משחה אנטי-דלקתית שתעזור לך ולא יהיה לך כואב. |
חחח באיזה שעה לשים את זה ??
חח שאלה מפגרת נשאל את זה אחרת כל כמה זמן לשים את המשחה |
ציטוט:
|
נסה לשחרר את המוט לאט וקנה כפפות שלוחצות על הפרקים
לי זה עזר מאוד |
אני רק אגיד את דעתי, כאחד שקרה לו, וכמובן שאמר למה לי להפסיק עכשיו וזה, המשכתי, הכאב התחזק, ואז כמובן באיחור עשיתי את המנוחה וגם עכשיו לאחר חצי שנה אני עדיין לא יכול לעבוד עם מוטות אלא רק עם דאמבלים. ומהניסיון שלי עם הוולטרן היה גרוע מאוד.
|
אמות חלשות, תמשיך להתאמן.
|
אולי לחזק יותר את האמות ??
וזה ישתפר מהווילטרן הוא לא טוב ? |
ציטוט:
רוצה להסיר ספק מליבך ? לך לאחות בקופת חולים הקרובה לביתך. |
חח אני מרגיש את זה כול פעם שאני מניח את המוט
|
נסה אם כפפות..
|
שמתי לב שיש מלא אנשים שזה קורה להם במוט W.
למה לא פשוט לוותר על התרגיל המטומטם הזה יש מלא תרגילים שאפשר לעשות והשארה שלי שזה קשור לצורה של W תנסו לעשות עם מוט ישר רגיל. |
קורה גם לי הפתרון היחידי הקל והזמין ביותר עבורי היה,ליקנות 2 תחבושות אלסטיות כאלו אם סקווץ',שפשוט תופסות לך את שורש כף היד,מאוד עוזר מומלץ.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ