|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איזה אחד שנחשב למבין אמר לי ככה
שלא צריך לעבור ת40 דקות באימון ........ והוא אמר לי בחורף שמתאמנים לא טוב להתאמן עם חולצה קצרה רק בקיץץץ... עד כמה זה נכון ..? ועד כמה זה חשוב חולצה ?? והאם זה משמעותי ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני מנסה את מה שאפשר אני עושה אימון איזה שעה וחצי +-
פשוט לפעמים אנשישם משתשמים במכשירים ואני צריך לחקות או שאני מתאמן על הבטן זה גם זמן ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
בהצלחה אחי |
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() אני לא חושב שכדי ממש להיצמד לזמן מדוייק מהסיבה הפשוטה שכל אחד וההיתאוששות שלו דקה וחצי זה מושג שבא לתת אזור זמן על אורך המנוחה זאתי הסיבה לדעתי שלא רואים מיתאמנים מפורסמים עובדים לפי שעון אבל אם באמת יש לך בעיית מנוחות ארוכות אתה צריך לעשות סוויץ במוח ולקצר את זה אם אתה מחכה למכשירים מסויימים הרבה זמן או שתעבור למכשיר אחר שנימצא בתוכנית שלך או שתעשה תרגילים חופשיים עם דאמבלים למשל אם אתה מחכה למכונה פרפר אולי תעשה בימקום פרפר עם דאמבלים או קרוס אובר
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי אימון לפי מה שאמרו לי אסור שיעבור את השעה. לגבי החולצה, אני בחורף מתאמן רק עם חולצה ארוכה אחרת קר לי במרפקים ולא יודע אם זה קשור אבל שהייתי מתאמן עם קצר בחורף היו לי הרבה כאבים במרפקים. לעומת זאת, אני רואה אנשים שמתאמנים עם גופיות קצרות ולא נפצעים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין קשר לאסטרוגן, אתה מתכוון לקורטיזול
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מחקרים הראו עלייה אקוטית משמעותית בריכוזי קורטיזול והורמון ACTH המגרה לשחרור קורטיזול במהלך אימון התנגדות, התגובות היו שוות בין גברים לנשים. עלייה זו תלויה ברמת המתאמן ובוותק שלו. בנוסף הראו ששימוש בסטרואידים אנבולים יכולים לעלות אקוטית את ריכוז הקורטיזול במהלך אימון התנגדות. תכניות אימונים שעוצבו לעלייה בריכוז קורטיזול מעלות גם ריכוז הורמון הגדילה וריכוז חומצת החלב.
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אז מתאמנים מנוסים יכולים להתאמן יותר משעה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|