ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה קטנה שאחד האנשים אמרו לי (https://israelbody.com/showthread.php?t=29901)

asi200022 23-02-08 23:56

שאלה קטנה שאחד האנשים אמרו לי

איזה אחד שנחשב למבין אמר לי ככה
שלא צריך לעבור ת40 דקות באימון ........

והוא אמר לי בחורף שמתאמנים לא טוב להתאמן עם חולצה קצרה רק בקיץץץ...

עד כמה זה נכון ..? ועד כמה זה חשוב חולצה ?? והאם זה משמעותי ??

shahar-king 24-02-08 00:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי asi200022
איזה אחד שנחשב למבין אמר לי ככה
שלא צריך לעבור ת40 דקות באימון ........

והוא אמר לי בחורף שמתאמנים לא טוב להתאמן עם חולצה קצרה רק בקיץץץ...

עד כמה זה נכון ..? ועד כמה זה חשוב חולצה ?? והאם זה משמעותי ??

אוקיי אז ככה יש כאלה שאומרים 40 דקות יש כאלה 50 ויש כאלה שאומרים שעה וחצי עזבו אותך מזמנים תעשה את התוכנית שלך הכי מהר שאתה יכול בלי לפגוע בטכניקה בתרגילים אבל אותי אישית לימדו שלא עוברים תשעה או אפילו 50 דקות הקטע או שיש חשש שאחרי זמן מסויים המאגרי גלוקוז בגוף מיתרוקנים והגוף שורף שריר כדי להפיק אנרגיה את הזמן המסויים אני לא יודע אבל כן אימון צריך להיות קצר בזמן בקשר לחולצה זה עניין שלך אם קר לך תילבש משהו אם לא אז סבבה לפי דעתי לא חושב שזה משפיע על השרירים

Blabla144 24-02-08 00:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar-king
אוקיי אז ככה יש כאלה שאומרים 40 דקות יש כאלה 50 ויש כאלה שאומרים שעה וחצי עזבו אותך מזמנים תעשה את התוכנית שלך הכי מהר שאתה יכול בלי לפגוע בטכניקה בתרגילים אבל אותי אישית לימדו שלא עוברים תשעה או אפילו 50 דקות הקטע או שיש חשש שאחרי זמן מסויים המאגרי גלוקוז בגוף מיתרוקנים והגוף שורף שריר כדי להפיק אנרגיה את הזמן המסויים אני לא יודע אבל כן אימון צריך להיות קצר בזמן בקשר לחולצה זה עניין שלך אם קר לך תילבש משהו אם לא אז סבבה לפי דעתי לא חושב שזה משפיע על השרירים

על הסיבה הזאת לא שמעתי אבל באחד הפוסטים פה ראיתי שלאחר כ47 דקות אימון מופרש אסטרוגן שמכניס את הגוף למצב קטבולי האימונים שלי לא עוברים את השעה ורבע. ביצוע הכי מהיר שלא בא על חשבון הטכניקה

asi200022 24-02-08 00:42

אני מנסה את מה שאפשר אני עושה אימון איזה שעה וחצי +-

פשוט לפעמים אנשישם משתשמים במכשירים ואני צריך לחקות או שאני מתאמן על הבטן זה גם זמן ...

Blabla144 24-02-08 00:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי asi200022
אני מנסה את מה שאפשר אני עושה אימון איזה שעה וחצי +-

פשוט לפעמים אנשישם משתשמים במכשירים ואני צריך לחקות או שאני מתאמן על הבטן זה גם זמן ...

אוקי אני ממליץ לך ללכת עם שעון על הידן ולהקפיד על זמני מנוחה גג דקה וחצי מינימום דקה.

בהצלחה אחי

shahar-king 24-02-08 08:39

אני לא חושב שכדי ממש להיצמד לזמן מדוייק מהסיבה הפשוטה שכל אחד וההיתאוששות שלו דקה וחצי זה מושג שבא לתת אזור זמן על אורך המנוחה זאתי הסיבה לדעתי שלא רואים מיתאמנים מפורסמים עובדים לפי שעון אבל אם באמת יש לך בעיית מנוחות ארוכות אתה צריך לעשות סוויץ במוח ולקצר את זה אם אתה מחכה למכשירים מסויימים הרבה זמן או שתעבור למכשיר אחר שנימצא בתוכנית שלך או שתעשה תרגילים חופשיים עם דאמבלים למשל אם אתה מחכה למכונה פרפר אולי תעשה בימקום פרפר עם דאמבלים או קרוס אובר

Avi 24-02-08 08:54

לגבי אימון לפי מה שאמרו לי אסור שיעבור את השעה. לגבי החולצה, אני בחורף מתאמן רק עם חולצה ארוכה אחרת קר לי במרפקים ולא יודע אם זה קשור אבל שהייתי מתאמן עם קצר בחורף היו לי הרבה כאבים במרפקים. לעומת זאת, אני רואה אנשים שמתאמנים עם גופיות קצרות ולא נפצעים.

shikoLM 24-02-08 13:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar-king

אפילו אימון של שעה וחצי לא קרוב לריקון מאגרי הגליקוגן.

Sugarzaza 24-02-08 13:29

אין קשר לאסטרוגן, אתה מתכוון לקורטיזול

Nicolas 24-02-08 13:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Blabla144
על הסיבה הזאת לא שמעתי אבל באחד הפוסטים פה ראיתי שלאחר כ47 דקות אימון מופרש אסטרוגן שמכניס את הגוף למצב קטבולי האימונים שלי לא עוברים את השעה ורבע. ביצוע הכי מהיר שלא בא על חשבון הטכניקה

מחקרים הראו עלייה אקוטית משמעותית בריכוזי קורטיזול והורמון ACTH המגרה לשחרור קורטיזול במהלך אימון התנגדות, התגובות היו שוות בין גברים לנשים. עלייה זו תלויה ברמת המתאמן ובוותק שלו. בנוסף הראו ששימוש בסטרואידים אנבולים יכולים לעלות אקוטית את ריכוז הקורטיזול במהלך אימון התנגדות. תכניות אימונים שעוצבו לעלייה בריכוז קורטיזול מעלות גם ריכוז הורמון הגדילה וריכוז חומצת החלב.

Blabla144 24-02-08 14:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nicolas
מחקרים הראו עלייה אקוטית משמעותית בריכוזי קורטיזול והורמון ACTH המגרה לשחרור קורטיזול במהלך אימון התנגדות, התגובות היו שוות בין גברים לנשים. עלייה זו תלויה ברמת המתאמן ובוותק שלו. בנוסף הראו ששימוש בסטרואידים אנבולים יכולים לעלות אקוטית את ריכוז הקורטיזול במהלך אימון התנגדות. תכניות אימונים שעוצבו לעלייה בריכוז קורטיזול מעלות גם ריכוז הורמון הגדילה וריכוז חומצת החלב.

תודה על התיקון.:flowers:

Avi 24-02-08 15:17

אז מתאמנים מנוסים יכולים להתאמן יותר משעה?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:47.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ