ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-02-08, 23:56   #1
asi200022
חבר פעיל

ברירת מחדל שאלה קטנה שאחד האנשים אמרו לי

איזה אחד שנחשב למבין אמר לי ככה
שלא צריך לעבור ת40 דקות באימון ........

והוא אמר לי בחורף שמתאמנים לא טוב להתאמן עם חולצה קצרה רק בקיץץץ...

עד כמה זה נכון ..? ועד כמה זה חשוב חולצה ?? והאם זה משמעותי ??
asi200022 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-02-08, 00:37   #2
shahar-king
חבר פעיל

הסמל האישי שלshahar-king

עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
שלח הודעה דרך ICQ אל shahar-king שלח הודעה דרך MSN אל shahar-king

ציטוט:
פורסם במקור על ידי asi200022
איזה אחד שנחשב למבין אמר לי ככה
שלא צריך לעבור ת40 דקות באימון ........

והוא אמר לי בחורף שמתאמנים לא טוב להתאמן עם חולצה קצרה רק בקיץץץ...

עד כמה זה נכון ..? ועד כמה זה חשוב חולצה ?? והאם זה משמעותי ??
אוקיי אז ככה יש כאלה שאומרים 40 דקות יש כאלה 50 ויש כאלה שאומרים שעה וחצי עזבו אותך מזמנים תעשה את התוכנית שלך הכי מהר שאתה יכול בלי לפגוע בטכניקה בתרגילים אבל אותי אישית לימדו שלא עוברים תשעה או אפילו 50 דקות הקטע או שיש חשש שאחרי זמן מסויים המאגרי גלוקוז בגוף מיתרוקנים והגוף שורף שריר כדי להפיק אנרגיה את הזמן המסויים אני לא יודע אבל כן אימון צריך להיות קצר בזמן בקשר לחולצה זה עניין שלך אם קר לך תילבש משהו אם לא אז סבבה לפי דעתי לא חושב שזה משפיע על השרירים
ישן 24-02-08, 00:40   #3
Blabla144
Guest

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahar-king
אוקיי אז ככה יש כאלה שאומרים 40 דקות יש כאלה 50 ויש כאלה שאומרים שעה וחצי עזבו אותך מזמנים תעשה את התוכנית שלך הכי מהר שאתה יכול בלי לפגוע בטכניקה בתרגילים אבל אותי אישית לימדו שלא עוברים תשעה או אפילו 50 דקות הקטע או שיש חשש שאחרי זמן מסויים המאגרי גלוקוז בגוף מיתרוקנים והגוף שורף שריר כדי להפיק אנרגיה את הזמן המסויים אני לא יודע אבל כן אימון צריך להיות קצר בזמן בקשר לחולצה זה עניין שלך אם קר לך תילבש משהו אם לא אז סבבה לפי דעתי לא חושב שזה משפיע על השרירים
על הסיבה הזאת לא שמעתי אבל באחד הפוסטים פה ראיתי שלאחר כ47 דקות אימון מופרש אסטרוגן שמכניס את הגוף למצב קטבולי האימונים שלי לא עוברים את השעה ורבע. ביצוע הכי מהיר שלא בא על חשבון הטכניקה
ישן 24-02-08, 00:42   #4
asi200022
חבר פעיל

אני מנסה את מה שאפשר אני עושה אימון איזה שעה וחצי +-

פשוט לפעמים אנשישם משתשמים במכשירים ואני צריך לחקות או שאני מתאמן על הבטן זה גם זמן ...
asi200022 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-02-08, 00:43   #5
Blabla144
Guest

ציטוט:
פורסם במקור על ידי asi200022
אני מנסה את מה שאפשר אני עושה אימון איזה שעה וחצי +-

פשוט לפעמים אנשישם משתשמים במכשירים ואני צריך לחקות או שאני מתאמן על הבטן זה גם זמן ...
אוקי אני ממליץ לך ללכת עם שעון על הידן ולהקפיד על זמני מנוחה גג דקה וחצי מינימום דקה.

בהצלחה אחי
ישן 24-02-08, 08:39   #6
shahar-king
חבר פעיל

הסמל האישי שלshahar-king

עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
שלח הודעה דרך ICQ אל shahar-king שלח הודעה דרך MSN אל shahar-king

אני לא חושב שכדי ממש להיצמד לזמן מדוייק מהסיבה הפשוטה שכל אחד וההיתאוששות שלו דקה וחצי זה מושג שבא לתת אזור זמן על אורך המנוחה זאתי הסיבה לדעתי שלא רואים מיתאמנים מפורסמים עובדים לפי שעון אבל אם באמת יש לך בעיית מנוחות ארוכות אתה צריך לעשות סוויץ במוח ולקצר את זה אם אתה מחכה למכשירים מסויימים הרבה זמן או שתעבור למכשיר אחר שנימצא בתוכנית שלך או שתעשה תרגילים חופשיים עם דאמבלים למשל אם אתה מחכה למכונה פרפר אולי תעשה בימקום פרפר עם דאמבלים או קרוס אובר
ישן 24-02-08, 08:54   #7
Avi
חבר פעיל

לגבי אימון לפי מה שאמרו לי אסור שיעבור את השעה. לגבי החולצה, אני בחורף מתאמן רק עם חולצה ארוכה אחרת קר לי במרפקים ולא יודע אם זה קשור אבל שהייתי מתאמן עם קצר בחורף היו לי הרבה כאבים במרפקים. לעומת זאת, אני רואה אנשים שמתאמנים עם גופיות קצרות ולא נפצעים.
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-02-08, 13:24   #8
shikoLM
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshikoLM

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahar-king
אפילו אימון של שעה וחצי לא קרוב לריקון מאגרי הגליקוגן.

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-02-08, 13:29   #9
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

אין קשר לאסטרוגן, אתה מתכוון לקורטיזול

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-02-08, 13:57   #10
Nicolas
חבר פעיל

הסמל האישי שלNicolas

שלח הודעה דרך MSN אל Nicolas

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Blabla144
על הסיבה הזאת לא שמעתי אבל באחד הפוסטים פה ראיתי שלאחר כ47 דקות אימון מופרש אסטרוגן שמכניס את הגוף למצב קטבולי האימונים שלי לא עוברים את השעה ורבע. ביצוע הכי מהיר שלא בא על חשבון הטכניקה

מחקרים הראו עלייה אקוטית משמעותית בריכוזי קורטיזול והורמון ACTH המגרה לשחרור קורטיזול במהלך אימון התנגדות, התגובות היו שוות בין גברים לנשים. עלייה זו תלויה ברמת המתאמן ובוותק שלו. בנוסף הראו ששימוש בסטרואידים אנבולים יכולים לעלות אקוטית את ריכוז הקורטיזול במהלך אימון התנגדות. תכניות אימונים שעוצבו לעלייה בריכוז קורטיזול מעלות גם ריכוז הורמון הגדילה וריכוז חומצת החלב.
ישן 24-02-08, 14:08   #11
Blabla144
Guest

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nicolas
מחקרים הראו עלייה אקוטית משמעותית בריכוזי קורטיזול והורמון ACTH המגרה לשחרור קורטיזול במהלך אימון התנגדות, התגובות היו שוות בין גברים לנשים. עלייה זו תלויה ברמת המתאמן ובוותק שלו. בנוסף הראו ששימוש בסטרואידים אנבולים יכולים לעלות אקוטית את ריכוז הקורטיזול במהלך אימון התנגדות. תכניות אימונים שעוצבו לעלייה בריכוז קורטיזול מעלות גם ריכוז הורמון הגדילה וריכוז חומצת החלב.
תודה על התיקון.
ישן 24-02-08, 15:17   #12
Avi
חבר פעיל

אז מתאמנים מנוסים יכולים להתאמן יותר משעה?
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא