|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל כן אני מאמין שזה צעד נבון וכן אני עומד להית על 2000-2100 קלוריות בשבוע הזה שנשאר מאזן נייטרלי ואז יום ראשון הבא אני רק מתחיל מסה עם כל המוצרים... אני רק רוצה לדעת אם צריך לשנות בתפיט דברים והכל ואם זה משנה שיש מספר גדול פחמימות ומספר קטן של שומן שהפחמימות לא יהפכו לשומן בעצם... AHTUNG לא הבנתי אותך....
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
מה שמשפיע הוא המאזן הקלורי הסופי שומן איכותי הוא דבר חשוב מאוד כמה כדורים של אומגה 3 אתה שותה? |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
זה ממש אבל ממש לא נשמע לי הגיוני... ידוע לי שאם יש יתר חלבון אז החלבון מתרגם את עצמו לשומן בעצם לגבי פחמימות אני לא יודע וראיתי תפריטים כבר עם 500 גרם פחמימות ככה שאני לא חושב שיש יתר פחמימות לגבי ההשמנה עלייה במשקל כמובן שאני אעלה במשקל מהמאזן הסופי אבל ככל שיהיה פחות שומן ככה אני אעלה בפחות שומן ויותר בשריר וככה ההפך אני טועה ? לגבי השומן האיכותי אני לוקח 2 כדורים של אומגה 3 אחד בוקר אחד ערב...
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
בעיקרון ממליץ לך לקחת 6 כדורים ביום של אומגה 3 ולכפות על זה שכביכול אתה לא צורך שומן איכותי 2 בוקר 2 צהריים 2 ערב. ידוע שאומגה 3 גם עוזר בעוד כמה דברים חוץ מזה שהוא שומן איכותי. כל דבר יכול להיות מתורגם לשומן יותר מידי פחמימה פשוטה אומרים שהיא מומרת לשומן וכמובן לגבי החלבון אבל לפי מה שהבנתי מפוסטים קודמים זהו תהליך נדיר.. אני בטוח ב99 אחוז בכל מה שכתבתי תקנו אותי אם לא. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולפותח הפוסט תעלה בכמות השומן זה לא ישמין אותך- מאזן קלורי חיובי "משמין". זה שזה לא נראה לך הגיוני זה לא אומר שזה לא נכון ![]() הבדל של 500 קלוריות בין יום של אימון ליום בלי אימון זה יותר מדי ההבדל צריך להיות משהו כמו 200-300 קל'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
אחרי כל אימון אני גם עושה 30 דקות אירובי אז אין ברירה זה ההוצאה ביום עם אימון...
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() בבקשה עוד תגובות זה מאוד חשוב לי יום ראשון כבר מאסה...
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|