|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
למה אתה חייב לבוא בגישה שבזה לספורט ? נחש מה,גם שגיא כלב הוא באדיבילדר ומרוויח בוכטה של כסף בדוגמנות פיטנס ומתחרה ...אתה מדבר ממקום של בורות ,נכון לעכשיו אלון נראה נהדר אבל עוד לא מספיק כדי להיתקדם למקום של "דוגמן פיטנס" ,גם דוגמן פיטנס ששוקל 90 קילו חטוב אש היה פעם 108 קילו באוף סיזן ...
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אלי האנה מתיחס למתחרים שלו בכבוד,הערצה,שופט הוגן ומרים תחרויות מקצועיות ביותר ![]() בניגוד לאלי אם יתחרה בIFBB אשר פריג' ירק לו בפרצוף ברגע שיפסיק לשלם לו ויתן לו בעיטה שתעיף אותו לקיבינימט,אני לא מזלזל בIFBB אבל כל עוד אשר מנהל אותו זאת בושה וחרפה לאיגוד. חוץ מזה שאלון בגרמניה כרגע והרמה שם מקצועית כמו בארצות הברית,בין אם הוא יהיה פיטנס או בודיבילדר הוא יצליח ב2 הכיוונים אם ישקיע ויתמיד בדרך הנכונה. אלון בהצלחה אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
הבעיה היא כזאת ,היד על ההדק בנוגע לכרטיסים לחו"ל זה אשר פרדיג' ,והוא מאכיל את המתחרים שלו מרור ופוגע להם בקריירה עם השטיקים שלו לפני שהוא מוציא אותם לחו"ל.
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הרי לדוגמה עם לקחת את עדון עמית ספרים,הבן אדם כול היום בכריזות וכול הזמן על עצבים :):):):) ואפילו הוא לא פירק לאשר הזה את הצורה,רק מדברים כול היום אשר זה,אשר חרא,יאללה כבר שמישהו ידבר איתו קצת,מה קרה ? הוא עבריין ? מפחדים ממנו או מה ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
כי בסופו של יום בעולם הבוקר שהוא מעבר למקלדת ומעבר לפוזות אבו-עלי "אני כזה קשוח ומסוכן " שיש להרבה חבר'ה בגילנו ,אלימות לא תתרום בכלום ,סבבה ,אז מתחרה ידפוק לו מכות רצח ,כל הכבוד,אותו מתחרה טוב ככל שיהיה ,לא יצא לחו"ל בחיים ככה ,לפחות לא לתחרות שיכולה לתרום לו.
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() תודה רבה על התגובות, לא הייתי פה חצי יום וכבר הפוסט הגיע ל 300 עמודים !
![]() אני עדיין לא החלטתי מה אני רוצה להייות, בילדר או פיטנס, אבל מה שבטוח אחד מהשניים ! סהר חזרתי לעשות דדליפט לפני כשבועיים וזה אחרי שנה של הפסקה, ואני חוזר בכל מה שאמרתי, אני ממש נהנה מהתרגיל הזה וממש מרגיש עד כמה טוב הוא עובד עליי ! אחלה תרגיל ! התחלתי בסט חימום עם ה 100 קילו ואז עברתי ל 130, ואני מעריך שבזמן קצר אני יחזור ל- 170. בודיבילדר אני לא חושב שאלימות היא הפתרון, בארץ כבר יש רמה והרגישו את זה במר ישראל האחרון והרבה מזה הביא איתו מאור זרדז, המתחרים הם אלו שיעלו את הרמה, ולא השופטים או המנהלים למינהם, ובטח שאם אחד המתחרים ירביץ לאיזה ראש איגוד זה רק יוריד את הרמה ויהפוך את פיתוך הגוף לספורט עוד יותר שכונתי, מה שאף אחד לא רוצה. לפי דעתי הרמה רק עלתה בשנים האחרונות וגם אלי עשה עבודה יפה מאוד עם איגוד nabba וזה רק יכול להועיל.
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לדוגמא קמאל עבדול סלאם בודיבילדר ערבי מקטר הוא במקור לא מקטר עצמה והתחרה פעם בנאבא וקיום הוא מתחרה מצליח מאוד בIFBB,דרך אגב הוא התחרה פעם נגד אלי האנה ![]() ![]() הבחור השמאלי בשתי התמונות התמונה לצד אלי האנה ישנה יותר והתמונה העליונה לפני שנה שנתיים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
משהו כזה ,למרות שמחר מתחיל חיטוב אז בשבועיים האחרונים לאט לאט הורדתי קלוריות.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|