|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב את האמת לא ציפיתי לתגובות מעודדות כל כך אבל נחמד שיש פה אנשים שמכירים לפחות את השיטה
![]() א. לגבי השומן אני דיי מסתדר טוב מאוד עם הכמות הזו אני יעלה בהדרגה כי יש לי כמה דברים להוסיף ולשדרג לתפריט אז בעידכון הבא זה יהיה 50 גרם בערך ב. 1.5 ליטר חלב לא משלשל ולא נעליים סתם סטיגמה מפגרת שהדביקו לזה ואם אף אחד לא ניסה אז הוא לא יודע או שהוא רגיש ללקטוז ג.קופסה של קורנפלקס עולה ביימנו 20 שקל לערך , תעשה חישוב כמה אתה מבזבז על (פסטרמה , לחם , ש"ש , חזה עוף וכו' , תגיע לסכום גבוה הרבה יותר ליום עם אותו ערך קלורי). ג. הארוחה יוצאת 155 גרם חלבון כי ב100 גרם קורונפלקס יש בערך 20-22 גרם חלבון אז תעשה את החישובים לבד עם החלב יוצא 155. ד. אני מצליח לאכול קופסה שלמה עם חלב כי אני אוכל את כל 3 הארוחות האלה בטווח של 6 שעות בערך , ז"א הארוחה לפני אימון היא ב4 וחצי , ב5 וחצי יש אימון ב8 אני אוכל את הקורנפלקס ו ב10-10 וחצי אני אוכל את הארוחת לילה שזו הארוחה ה3 , מה שיוצא שאני לא אוכל עד למחרת ב4 וחצי שוב שזה צום של 18 שעות. ד"א במקום אחר דיברו הרבה לפני שדיברו בפורום של לייל על ה If , זו שיטה שאת תחילת דרכה התחילה ב 2001 , רק עכשיו התחילו לזרום מחקרים שמראים שהיא עובדת מעולה כמובן על קבוצת אנשים מסויימת שאני אחד מהם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
חבילת לחם (750 גרם) עולה 10 ש"ח אם אני לא טועה ומכילה קצת פחות פחמימות. חבילת פיתות (5 פיתות - 500 גרם) אצלנו במאפיית אריאל נמכרת בפחות מ-4 שקלים, שתי חבילות זה יוצא בערך 7 שקל ומכילות 530 גרם פחמימות ו-80 גרם חלבון. כלומר גם יותר ערכים וגם זול פי 3. בש"ש שועל על אותו משקל (500 גרם) יש קצת פחות פחמימות אבל פי 2 יותר חלבון והיא עולה בערך 10 שקלים אם אני לא טועה. מאיזה כיוון שלא תסתכל על זה קורנפלקס תמיד יוצא יותר יקר וזה ידוע שזה מוצר יקר זה לא חדש. חלק מהדוגמאות שנתת פה אגב הן דוגמאות לחלבון ולא פחמימות, קורפלקס זה בעיקר מקור פחמימות. חזה עוף ופסטרמה זה נטו חלבון (וקצת שומן בפסטרמה). מוצרי חלבון הם גם תמיד יותר יקרים ממוצרי פחמימות.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() עידן קילו ש"ש עולה 7 שקלים. 500 גרם ש"ש עולה 3.5 שקלים, חסכון של פי 6! ושל 500 שקל בחודש!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
פה יקר אחושילינג...400-500 גרם עולים באזור ה11.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
בטיב טעם לדוג' זה עולה 7 שקל, ועוד כמה חנויות אני מכיר שאפילו יותר זולות [פעם היה 6, עכשיו עלה ל6.40]. אני מדבר על תפזורת כמובן, מי הפראייר שיקנה בחבילה מוכנה?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|