|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום אני עושה דדליפט ובנט אובר והמאמן מסתכל עליי, אחי שסיימתי הוא אומר לי שהתרגילים האלו גורמים בדר"כ לפריצות דיסק, הדבר מאוד הפחיד אותי והפסקתי עם התרגילים באותו אימון.
אחרי זה הוא עוד אמר לי שלא יהיה לי ביטוח אם יהיה לי פציעה מהתרגילים האלה, הוא אמר לי לחזור לזה בגיל 17-18 (אני עוד לא בן 16). אחרי זה הוא הלך להגיד את זה לאבא שלי, שמתאמן במכון איתי, שהתרגילים יכולים לגרום לפריצת דיסק וכו'. האם זה באמת כזה מסוכן ומה לעשות?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() התרגילים האלו לא יגרמו לך לפציעה כל עוד אתה מתאמן בטכניקה נכונה, בהשגחת מדריך ובמשקל נכון שמתאים לך ללא צ'יטים ותנופות, ועד שלא תצבור ותק/ניסיון לא לעבוד בrm יותר מדי נמוך.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז אתה אומר להמשיך לעשות את זה?
דדליפט אני מתחיל עם חימום 30 קילו, מתחיל סט ראשון עם 60 קילו (10 חז'), עובר ל70 קילו(10 חז'), 80 קילו (8-10 חז') ולבסוף 80 קילו(8 חז'). בנטאובר בערך גם עם אותם משקלים. זה בסדר? אני יעלה סרטון שבוע הבא של הטכניקה שלי, אמרו לי שהטכניקה טובה אבל אני צריך להחזיק את המוט יותר צמוד לגוף.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מכיר את התופעה ושונא את המאמנים האלה.
אם אתה עובד בטכניקה נכונה אין שום סיבה שיקרה לך משהו. אם זה פעם ראשונה שאתה עכובד על זה אל תעמיס על הפעם הראושנה תחזק את הטכניקה ולאט לאט תעמיס.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שאלת תם:
לא נוח לי לעשות דד ליפט עם חגורה, בכמה הסיכוי גבוה יותר לנזק מאשר עבודה עם חגורה?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() למי שעושה פה דד ליפט אתם משתמשים בחגורת גב?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אבל האמת היא שאין הרבה שעושים את הדד ליפט נכון למרות שיש הרבה שחושבים שהם עושים את הדד ליפט נכון ואז מה שקורה זה באמת פריצת דיסק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
הושעה
|
![]() זה מזכיר לי את המקרה שאני, איגור נרזנוי ודני הברזנו משיעור הבעה, התפלחנו לאיזה חדר כושר ואמרנו שם שבאנו לאימון נסיון (אחד הטריקים החזקים שלנו), איגור עשה בנט אובר ופתאום בא איזה מאמן שחיף והתחיל להטיף ש"אף אחד כבר לא עושה את התרגילים האלה", "תעשה מתח" וכו...
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בטח אף אחד לא עושה ת'תרגילים
בגלל זה כל המכוני כושר בארץ מלאים בשחיפים מתים שעושים רק מכשירים מעפנים כל החיים ואחרי זה בוכים למה הם לא גודלים אם אתה יכול לשמור על גב ישר בזמן הדדליפט מיותר מאוד להתשמש בחגורה ואף יכול לגרום לגב תחתון חלש מה שיגרום עוד יותר לפציעה הסיכוי שתקבל פריצת דיסק במשקלים שאתה עושה וב Rm שאתה עושה הוא כמו הסיכוי שיבוא חייזר ויחטוף אותך ברגע זה חחח(לא יודע מאיפה הבאתי את זה) אתה לא צריך לדאוג כרגע בקשר לזה
![]() |
#11 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() לא כל כך קשור אבל אני חייב לשאול כמה שאלות בקשר לחגורת גב :
קודם כל אני חייב להגיד שיש לי ספציפית בעיה של עקמת קלה בגב התחתון ככה שמאוד קשה לי לשמור על גר פרפקט ישר בתרגילים כמו סקואט וכ"ו.. אז האם החגורה תעזור לי ותוריד מהלחץ שנוצר על הגב התחתון ? ואם כן אז איזה חגורה לקחת ? כמה זה עולה בערך ? ומאיפה לקנות ? תודה רבה !
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() בתור אחד שיש לו עקמת אני אומר לכם שאין לכם עקמת רצינית אם בכלל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() החגורה נועדה אך ורק כדי לגרום לבטן להיות לחוצה ומופעלת
אם הבטן לחוצה אז יש תמיכה נוספת לגב. זה הכל. אם בסקוואט\דדליפט אתם יכולים להפעיל את הבטן בעצמכם, לא צריך חגורה.
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() אוקי...
אז אני אולי אקנה אחת היום ![]() שאני קונה חגורה איזה חברה לבחור ? יש בזה מידות ?
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
ולא הייתה באזור איזו מגרסת נייר שיכלתם לזרוק אותו לתוכה?
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי דדליפט לא אמורים להתחיל בחודש הראשון לפחות...אתה צריך להתחזק מספיק
כידי לעשות אותו.. סך הכל יש הרבה לחץ על הגב התחתון.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|