|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |||
Guest
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי הבחור שאמר שאפשר להבריח כל דבר ככה , כל חבילה שבאה לארץ עוברת X-RAY , אם רואים מכשיר אלקטרוני חשוד פותחים את הקופסה ורואים מה יש בפנים אם רואים נגן מסריח של CREATIVE מחזירים בפנים וממשיכים הלאה , אם רואים תוסף מזון או אבקה (במקרה שלנו סמים) , אז עולים על זה , המכונות רנטגן ביימנו מזהות צבעים , חומרי פלסטיקה , נוזלים ומה לא. בואו נגיד שהשיטה של הלשלוח ממשהו פרטי לרשום שזה מתנה ולרשום מחיר פחות מ50$ עבד המון פעמים וזה עובד כל פעם מחדש (גם במוצרים של 1000$ פלוס אבל בגדר הנורמה של ה"קטן" ,ז"א לא לשלוח טלויזיית פלזמה 48 אינץ אלא דברים שם בגדר הנורמה וההגיון הבריא). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשני המקרים להוציא מהקופסה המקורית להניח את זה פשוט ככה בשקית או משהו וזהו , כאילו להראות שזה "משומש" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע על מה אתם מדברים,
אני לפני שנה וקצת קניתי נגן Mp3 שעלה 190 דולר מאיבי, לא לקחו לי שקל על המכס.. זה הגיע לסניף דואר קרוב לביתי, הגיע אלי דואר רשום ואז הייתי צריך ללכת לקחת את זה.. וואלה רשמתי את השם משפחה שלי גם בעברית, וגם באנגלית בכל קומבינציה אפשרית על התיבת דואר שלא יתבלבלו יביאו למישהו אחר :):):):) תמכתב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |