![]() |
איך לעבוד על המכס
בהמשך לפוסט על הקנייה- http://www.israelbody.com/showthread.php?t=35611 שאני עדיין מחכה לעזרה....
למישהו יש רעיון איך אני יכול לשלוח לארץ MP3 די גדול ואוזניות (שאני קונה בנפרד), בלי שהמכס יתפסו? חשבתי שאח שלי, ישלח איזה בגד ויכתוב בטופס שזה מתנה, וישים בכיסים את כל הדברים, רעיון קצת מפגר:wub1: אז למישהו יש רעיון? |
למיטב ידיעתי המכס לא מטומטמים בכלל, ואני יודע את זה מאחד שאני מכיר שעבד שם פעם.
תהיה בטוח שהם יפתחו את האריזה או יבצעו סריקת רנטגן ויבדקו מה יש בפנים. באותה מידה שאתה מבריח Mp3 אתה יכול גם להבריח סמים מבחינתם והם לא לוקחים את הסיכון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שאח שלך ירשום על הקופסה מחיר של 40$ (לא משנה כמה אבל שיהיה פחות מ50) שזה יצא כולל משלוח והכל , שיוציא את המוצר מהקופסאות שלו ושישים את זה ככה
|
ציטוט:
ככה חבר שלי העביר כמה אבקות חלבון כאשר הוא ביקש שירשמו שיצא לו פחות מי 50 דולר סה"כ והעבירו לו יחסית בקלות..+- |
לא הבנתי, אם אני קונה Mp3 בחול, יכולים שלא לאשר לי להכניס את זה?
|
ציטוט:
גם אני ניסיתי את זה, ביקשתי מהשולח לכתוב מחיר מתחת ל50$, אבל המכס דרשו ממני את המספר של המכרז בebay כדי לשחרר את החבילה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני דווקא ממליץ לך לקנות Mp4 בימינו... 3 זה כבר מיושן.
|
אתה יכול לקנות Mp3 ולפתוח אותו ולשים אותו עליך.. וזהוא
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
לגבי הבחור שאמר שאפשר להבריח כל דבר ככה , כל חבילה שבאה לארץ עוברת X-RAY , אם רואים מכשיר אלקטרוני חשוד פותחים את הקופסה ורואים מה יש בפנים אם רואים נגן מסריח של CREATIVE מחזירים בפנים וממשיכים הלאה , אם רואים תוסף מזון או אבקה (במקרה שלנו סמים) , אז עולים על זה , המכונות רנטגן ביימנו מזהות צבעים , חומרי פלסטיקה , נוזלים ומה לא. בואו נגיד שהשיטה של הלשלוח ממשהו פרטי לרשום שזה מתנה ולרשום מחיר פחות מ50$ עבד המון פעמים וזה עובד כל פעם מחדש (גם במוצרים של 1000$ פלוס אבל בגדר הנורמה של ה"קטן" ,ז"א לא לשלוח טלויזיית פלזמה 48 אינץ אלא דברים שם בגדר הנורמה וההגיון הבריא). |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא יודע על מה אתם מדברים,
אני לפני שנה וקצת קניתי נגן Mp3 שעלה 190 דולר מאיבי, לא לקחו לי שקל על המכס.. זה הגיע לסניף דואר קרוב לביתי, הגיע אלי דואר רשום ואז הייתי צריך ללכת לקחת את זה.. וואלה רשמתי את השם משפחה שלי גם בעברית, וגם באנגלית בכל קומבינציה אפשרית על התיבת דואר שלא יתבלבלו יביאו למישהו אחר :):):):) תמכתב.. |
ציטוט:
בשני המקרים להוציא מהקופסה המקורית להניח את זה פשוט ככה בשקית או משהו וזהו , כאילו להראות שזה "משומש" |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ