|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מלא חרא.....קודם כל חזה...כמה לחיצות מה אתה נורמלי? תעיף תלחיצה בשיפוע שלילי...
ולחיצה עם דאמבלים.... שים 2 פלייז חיובי ושלילי...אחרי כל לחיצת מוט... דוגמה : מוט רגיל פלייז רגיל מוט חיובי פלייז חיובי וקרוס לפאמפ נחמד בסוף ומספיק !!! מממ... גב אני לא רואה דדליפט ובנט אובר רוז כתפיים שים לחיצת משקולות בהתחלה ותוסיף שתי דרופ סטים. ידיים תוסיף פריצ'ר קירל |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() ציטוט:
דדליפט אני עדיין לא עושה אבל בקרוב יתחיל, ד"א זה לא קשור אבל אני רק בן 14 ושלוש חודשים. ובנט אובר רואו דווקא יש לי, מה זה מסור? ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי חזה אתה לא רואה לנכון פחחחח מה אתה מבין ! שתדע לך שפלייז מרחיב את בית החזה ואת מותח את שרירי החזה. ו1239238 דחיקות לא יעזרו לך לפתח חזה רק הפוך תיהיה תקוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף סטים להאמסטרינג
ותן מנוחה ככה שלא יהיה התנגשויות Abcdxex |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויש לי קרוס אובר ופלייס זה כבר שתי תרגילים, 6 סטים למתיחה, והאחרים דחיקה, ולגבי הדיחקה בשיפוע שלילי זה רשום בסימן שאלה כנראה אני אחליף אותו במשהו. תודה בכל אופן.
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אולי 2 אימונים בחיים שלי עשיתי פלייס לא נגעתי בזה יותר. מילטרי פרס, דחיקות ופרפר במכונה ויש לי בנזונה של חזה. החלק הכי טוב בגוף שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
A - חזה: לחיצת חזה כנגד מוט - 4 * 12,10,8,6 לחיצת חזה במוט בשיפוע חיובי - 3 * 8,8,6 לחיצת חזה במכונה - 4 * 8 קרוס אובר - 4 * 12 פלייס- 3 * 8,6,6
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
לחיצת חזה כנגד מוט - 12/8/8/6/6/4 לחיצת חזה במוט בשיפוע חיובי - 8*4 פלייז בשכיבה - 4 * 12 קרוס אובר - 4 * 12 יהיה פצץ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|