|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() בבקשה בלי הערות למה ABCDE וזה, כי ככה, ככה נוח לי, אז תגיבו רק מבחינת התוכנית עצמה ואיך שהיא בנויה, בניתי אותה לבד אז אולי יהיו כמה פגמים
![]() הנה התוכנית: חלוקה ABCDE ראשון, שני, שלישי, רביעי, חמישי עריכה: ראשון, שני, שלישי, חמישי, שישי A - חזה: לחיצת חזה כנגד מוט - 4 * 12,10,8,6 לחיצת חזה כנגד מוט בשיפוע חיובי - 4 * 8 (?)לחיצת חזה כנגד מוט בשיפוע שלישי - 4 * 8(?) לחיצת חזה בדאמבלס בשיפוע חיובי - 3 * 10,8,8 פלייס בזוית - 3 * 12 קרוס אובר - 3 * 10 B - גב: טי-באר - 4 * 12,10,8,6 מסור - 4 * 10,10,8+8,8+8 חתירה בישיבה - 3 * 10 פולי עליון לפנים - 4 * 8 פול-אובר - 3 * 12 + תרגיל לגב תחתון C - רגליים: סקוואט - 5 * 12 לחיצת רגליים - 5 * 10 כפיפת ברכיים - 4 * 10 פשיטת ברכיים - 4 * 8 + שתי תרגילים לתאומים D - ידיים: כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט - 3 * 10,8+8,8+8 כפיפות מרפקים עם דאמבלס יד יד בישיבה - 3 * 8 פטישים - 3 * 8 לחיצה צרפתית - 3 * 10,8+8,8+8 פשיטת מרפקים כנגד כבל בעמידה - 3 * 10 פשיטת מרפקים לאחור בישיבה - 3 * 10 סופר סט: פריצ'ר קורל 2 * 8 \ מקבילים צר 2 * 10 E - כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד מוט בישיבה חופשי - 4 * 12,10,8,6 לחיצת כתפיים במשקולות בישיבה - 4 * 8 הנפות קדימה על דאמבלס - 3 * 10 חתירה בעמידה - 4 * 10,8,8,6 הרחקת זרועות לצדדים - 3 * 10 מה דעתכם?
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לדעתי תעשה חלוקת
Abcxdex ולמה אתה צריך לחיצה בשיפוע שלילי? לדעתי מיותר, תעשה מקבילים. סקוואט תוריד חזרות ל8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() התוכנית עצמה בסדר?
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מלא חרא.....קודם כל חזה...כמה לחיצות מה אתה נורמלי? תעיף תלחיצה בשיפוע שלילי...
ולחיצה עם דאמבלים.... שים 2 פלייז חיובי ושלילי...אחרי כל לחיצת מוט... דוגמה : מוט רגיל פלייז רגיל מוט חיובי פלייז חיובי וקרוס לפאמפ נחמד בסוף ומספיק !!! מממ... גב אני לא רואה דדליפט ובנט אובר רוז כתפיים שים לחיצת משקולות בהתחלה ותוסיף שתי דרופ סטים. ידיים תוסיף פריצ'ר קירל |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דדליפט אני עדיין לא עושה אבל בקרוב יתחיל, ד"א זה לא קשור אבל אני רק בן 14 ושלוש חודשים. ובנט אובר רואו דווקא יש לי, מה זה מסור? ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() Up, עוד תגובות?
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי חזה אתה לא רואה לנכון פחחחח מה אתה מבין ! שתדע לך שפלייז מרחיב את בית החזה ואת מותח את שרירי החזה. ו1239238 דחיקות לא יעזרו לך לפתח חזה רק הפוך תיהיה תקוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף סטים להאמסטרינג
ותן מנוחה ככה שלא יהיה התנגשויות Abcdxex |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויש לי קרוס אובר ופלייס זה כבר שתי תרגילים, 6 סטים למתיחה, והאחרים דחיקה, ולגבי הדיחקה בשיפוע שלילי זה רשום בסימן שאלה כנראה אני אחליף אותו במשהו. תודה בכל אופן.
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() בשביל מה אתה צריך abcde? תעשה אם כבר abcdefghijklm זה יותר אותיות יותר טוב!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אולי 2 אימונים בחיים שלי עשיתי פלייס לא נגעתי בזה יותר. מילטרי פרס, דחיקות ופרפר במכונה ויש לי בנזונה של חזה. החלק הכי טוב בגוף שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() אין הגיון בסדר של התרגילים ומספר החזרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
A - חזה: לחיצת חזה כנגד מוט - 4 * 12,10,8,6 לחיצת חזה במוט בשיפוע חיובי - 3 * 8,8,6 לחיצת חזה במכונה - 4 * 8 קרוס אובר - 4 * 12 פלייס- 3 * 8,6,6
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה כל שבועיים אימון חזה שונה,באימון A תפתח בפלייס,לחיצת חזה שטוח/עליון,קרוס,מקבילים,ואתה יכול להוריד אפילו את הלחיצה בעליון.
באימון B תעשה את מה שרשמת למעלה,למרות שזה לא משהו אבל תעשה מה שניראה לך
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
לחיצת חזה כנגד מוט - 12/8/8/6/6/4 לחיצת חזה במוט בשיפוע חיובי - 8*4 פלייז בשכיבה - 4 * 12 קרוס אובר - 4 * 12 יהיה פצץ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מחפש לפחות 18 סטים לדעתי. והתוכנית קודם התבלבלתי ככה זה אמור להיות (יש פלייס): A - חזה: לחיצת חזה כנגד מוט - 4 * 12,10,8,6 לחיצת חזה במוט בשיפוע חיובי - 3 * 8,8,6 לחיצת חזה במכונה - 4 * 8 קרוס אובר - 4 * 12 פלייס- 3 * 8,6,6
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() קיצר אחי תעשה מה שבראש שלך.....אני בא לעזור אתה כמו קיר....
מי צידי תעשה 5 פעמים אותו תרגיל..... פשוט חבל |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|