|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אחי שמע נאי עושה איזה ניסוי... אני שמתי תקולות ציפורים ומים וכל האלה ברקע... ואני הולך לנוסת לישון.. שמתי שעור מעורר ב 18:00.... נראה איך יילך חחח ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() חחח בהצלחחה =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() שלא תחשוב שאתה בנהר הירדן אחי
דפוק איזה כוס חלב לפני השינה ואתה תישן כמו תינוק
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() לישון בלילה ולא בבוקר\צהריים...זה באמת עוזר...גם אצלי זה היה ככה...אם אני הולך לישון ב8 בבוקר אי אפשר לישון נורמלי...
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזה בלונדה סובבה לי את הראש ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() בלונד זה שליטה!!
חח תמיד איזה בלונדה תסובב לי את הראש, תמיד בלונדיניות יסובבו לי את הראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() ניסית לספור כבשים?
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() תביא ביד לפני השינה, אני תמיד עייף אחר כך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() ניסיתי את מה שאמרתם... אפילו ישנתי עם קולות טבע ברקע....
והתוצאות ? כמעט שעתיים שינה :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש בדיוק את אותה הבעיה מה לא ניסיתי חוץ מכדורים\=כלום..אפילו חזרתי ממסיבה (בורטיגו בצפון אולי מישו מפה היה?) וחזרתי גמור עייף מת ,בסוף הצלחתי להרדם ממש רק שעתיים בערך..וכל לילה אני בקושי נרדם אני מנסה ולא מצליח ובסוף מתייאש מזה וקם|: חשבתי שזה מחום התקינו לי מזגן בחדר ועדיין זה ככה
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() אירובי שעתיים ואתה נופל על המיטה קם אחרי 10 שעות שינה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() אני מרגיש ממש שהגוף שלי קורס אבל אני לא מצליח להרדם...כל הזמן הראש עסוק בדברים שהם סתם לא ספציפיים הוא לא נח
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
חבר פעיל
|
![]() גבר זה פסיכולוגי,אתה חושב בראש הנה אני ילך לישון אני יקום ב12 בצהריים בסוף אתה קם ב6,אתה מעסיק את הראש יותר מדי,עוד מעט יתחיל בית ספר תישון כמו בנאדם ותקום ב7,הכל יסתדר אל תידאג
ולגבי אור עם הנדודי שינה,אז אתמול היה לו טסט(עזבו את זה שהוא עבר אותו),טבעי שלא תצליח לישון בימים לפני הטסט..
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|