|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בגלל שאני יודע את כל הסיפורים לא קראתי מה שכתבת :O אבל תכלס חזיר בהופעות? וואי זה אחד הקטעים חחח. אנשים, זה לדעתכם בלאק מטאל? לא. זה חרא... יש מספיק בלאק טוב, אגב, מישהו בא להופעה של דרקוניאן וטריהון?!?!?! במיוחד מהדרום! אם כן שיכתוב לי בפרטי, מארגנים הסעות. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() והומי, באמת ראית את אימורטל בלייב ? זה מטורף.. (אמון אמרת' זה לא בלאק - זה מלודת', מלודת' טוב) עוד להקת בלאק גדולה ? נגלפאר, מה שיפה בהם זה שאין להם את כל הפוזה מסביב, לא כמו דימו בורגיר ולהקות בסגנון
![]() |
![]() |
#3 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
![]() מייהם ביטלו כי המתופף הטיפש שבר את היד, אבל אני כנראה מגיע להופעה שלהם בארץ, אה כן ראיתי את behemoth כבר פעמיים בהופעה חיה.. אני לאט לאט נזכר ![]() amon זה יותר וויקינג מטאל, אבל מסיבה לא ברורה חלק מגדירים חלק מהשירים שלהם כblack בגלל הדיבור על האלים, אומנם לא על השטן עצמו,אבל אלים קלטיים..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
222324847 ![]() אה, ונגלפר, מעולים!! |
|
![]() |
![]() |