|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים:
סקווט - 3x8 כפיפות ברכיים 3x6 חזה: לחיצת חזה עם מוט 3x8 (או דמבלים) לחיצת חזה בשיפוע חיובי 2x10 גב: מתח באחיזה רחבה - 3x8 מסור/ חתירה - 2x6 יד אחורית: לחיצה צרפתית 3x8 כתפיים: הנפות לצדדים - 3x10 יד קדמית: כפיפות מרפק בעמידה ע משקולות - 3x8 (או : מוט דאבל יו - 3x6) אוקי אז מחר אני חוזר להתאמן והפעם המנוי -לשנתיים! הפעם אני מתכוון להשקיע , שנה שעברה התאמנתי שבוע כמו שצריך ואז שבועיים לא התאמנתי בגלל כל מיני סיבות (בגרויות מבחנים וכו') הכנתי לי תוכנית ואני רוצה תגובות בקשר לתרגילים. התרגיל בכתפיים זה עובד לי על כל השריר(אמצעית אחורית קדמית)? כנ"ל לגב ולרגליים.? תודה
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חרא של תוכנית, תעיף את כל התרגילים המבודדים (כפיפות מרפק, הנפות לצדדים, כפיפות ברכיים, לחיצה צרפתית).
תעשה לכתפיים לחיצה צבאית (military press), זה "התרגיל האמיתי" לכתפיים. תוסיף דדליפט, תנסה power cleans אם אתה יכול. bent over rows יכול להיות נחמד. אני אישית מתחיל תוכנית מחר: full squat x3 sumo deadlift x1 bench press x3 military press x2 pendlay row x2 pull ups x2 full contact twist x2 לאחר שקראתי קצת על התוכנית של rippetoe ועיצבתי אותה קצת, למרות שנראה לי שעדיף להשאיר אותה כמו שהיא כי היא מוכחת, אבל גם קראתי במקביל על כל מיני תוכניות fbw אז שילבתי ביניהם איכשהו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא ציפיתי לתגובה כזאת. =/
עוד תגובות
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() http://forum.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/showthread.php?t=750551 http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fun/iovate5.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח בחיים לא ראיתי מישהו שכתב חרא תוכנית...
אבל באמת תקשיב ל Thi כי הוא חיפש הרבה על התוכנית ובאמת הנפות לצדדים וכפיפות ברכיים מבודדים וזה ביזבוז..(חשבתי לחיצה צרפתית זה לא מבודד-נחשב תרגיל טוב לטרייספס) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה זה POWER CLEANS? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה ההבדל בין הנפה לצדדים למיליטרי פרס?
על איזה שרירים עובד כל תרגיל
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נו רבאק ערס למה אף אחד לא עוזר
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל הגישה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() טאיבוקס מזה full contact twist
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תרגיל מורכב מאוד לmid section
http://video.google.com/videoplay?do...00084276041551 אני מבצע אותו קצת שונה, עם ידיים ישרות ורגליים כפופות אבל לא במצב דינאמי כמו שלו, עובד נפלא. תרגיל הלקוח מעולם האגרוף קרדיט לDUBANO שהכיר לי אותו לראשונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שיפרתי לך את התוכנית איך שנראה לי ...
רגליים: סקוואט - 3x6-8 דדליפט רומני 2x10 חזה: לחיצת חזה עם מוט או משקולות 3x6-8 לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם מוט או משקולות 2x10 גב: חתירה במוט / משקולות / כבל - 3x6-8 מתח באחיזה רחבה / צרה - 2x10 כתפיים: לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט - 3x6-8 יד אחורית: לחיצה צרפתית 3x8 יד קדמית: כפיפות מרפק בעמידה - 3x8 ואם אתה צריך אז גם כפיפות בטן ופשיטות גב אבל תתחיל תנסה בלי תראה איך הולך. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי קצת כבד לכתפיים כל זה X3 בשבוע
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() רגע אז למה עדיף לעבוד על כתפיים לא בהנפות לצדדים אלא בלחיצת כתפיים?
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראת תוכנית טובה מאוד.
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנפות לצדדים זהו תרגיל מבודד מעפן ומיותר ביותר. נפצעתי בגללו כשהייתי מתאמן מתחיל, מאז הפסקתי איתו ועם שאר המבודדים והתוצאות השתפרו פלאים D: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שעשיתי לך זו תכנית טובה.. תהנה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() קיצור התכנית שלי הכי טובה אני רק ישנה את התרגיל בכתפים.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|