|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() נכון להיום התאריך גיוס שלי הוא מרץ 08 בגלל העתודה. בגדול אנ'לא רוצה עתודה ואני אגיש ויתור על זה. במידה ואני מגיש ויתור התאריך גיוס שלי יוקדם ככל הנראה לנוב' הקרוב.
עכשיו כאן באה הדילמה - מה עדיף. מצד אחד להתגייס במרץ אני אוכל לעבוד עד אז ולעשות המון כסף, משהו כמו 30-35 אלף שקל. כולם יודעים שהמשכורת הצבאית היא כלום כסף ובירה בסופ"ש נראית פתאום כמו הוצאה כלכלית עצומה. מצד שני להתגייס במרץ כשהחברים שלך מתגייסים בנוב' זה באסה.. משתחררים חצי שנה אחריהם ויש תחושה של בזבוז זמן. מה דעתכם בנושא? תודה מראש ויום מענג לכולם ![]() יש לציין שבשני המקרים אני אוותר על עתודה, פשוט אם אני מוותר על עתודה בספטמבר\אוקטובר אז ככל הנראה המועד גיוס שלי ישאר כמו שהוא. או לחלופין אפשר לדחות את הגיוס.. זה לא בעיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ערוך.
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אחי תערוך בבקשה את התגובה שלך, אני לא רוצה שיהרס לי האשכול. בבקשה ממך.
אני כבר רואה את התגובות שהולכות לבוא על התגובה שלך, עשה ג'סטה תערוך אותה.. תודה גבר, קיבלת מוניטין ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() בעתודה במילא משתחררים כמה שנים אחרי כולם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני אומר להקדים גיוס. אפשר לעשות יותר כסף אחרי הצבא בפרק הזמן שנשאר לך עד הגיוס.
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() משה מה עישנת?
אני לא הולך לעתודה.. אמרתי שאני מוותר על זה. בולט, הקטע שהכסף הזה נורא יעזור לי בצבא. בין אם זה בסופ"שים יציאות או לנסוע עם החברה לצימר\אילת או משהו בסיגנון. או אולי אפילו לקנות אוטו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() להקדים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() השיקול שלך לא צריך להיות החברים אחי,כי אתה תכיר מלא בצבא,והרבה חברים "מהילדות" יעלמו..
אם בא לך לעבוד ולעשות כסף כדי שאחרי הצבא תיקנה אוטו/תטוס/תלמד או שתעשה מה שבא לך אז תידחה תגיוס למרץ,אבל אם חשוב לך לסיים את הצבא מהר ולהשתחרר עם "כולם" אז תתגיס כמה שיותר מוקדם. ועכשיו דעתי,תתגייס מוקדם.. אתה יכול להוציא אישור עבודה ולעבוד בצבא
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לפי מה שאני מבין, לחיילים קרביים משוחררים יש הטבות מס בעבודה או משהו כזה אז זה בטח יוצא יותר משתלם לעבוד אחרי הצבא למה לכל הרוחות חייל קרבי צריך אוטו?
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי יותר טוב תתגיס בנובמבר..
למה לא?
![]() |
#12 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() תקדים אחי. כי תחשוב שבזמן שהחברים שלך יהיו בצבא...אתהתיהיה בבית..ושאתה תיהיה בצבא חצי שנה אחריהם אז הם יהיו בבית...אני ירצה בטח להדים גם..=]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
הושעה
|
![]() בצבא אתה מכיר חברים חדשים - אצלי "החברים" מתקופת הביה"ס כבר נעלמו כלא היו. יש לי כמה חברים בודדים (כמו פרדי קרוגר מהפורום) שיישארו חברים שלי לתמיד בגלל שהם באמת חברים שלי.
![]() |
#15 |
מושעה
|
![]() מה להקדים מסכן ?
מישהו בכלל מכם עבר צבא ? אחרי הצבא הוא יצטרך להתחיל לרוץ לחפש עבודה כמו מטורף למה לא יהיה לו שקל בכיס. כל הקרבי הזה שהוא עשה יהיה שווה לתחת,תפנימו את זה כבר. לפי דעתי תדחה את זה גם,תעשה כסף תיהיה מוסדר אם תצטרך פעם אז יהיה לך. אחרי זה תלך לצבא שאתה יודע שאם תתצטרך כסף אז יהיה לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() תלוי מתי יש ת'גיוס של מש"קי ממטרות
סתם אחי ![]() לדעתי חפש תאריך באמצע,שמצד אחד לא יהיה פער גדול ומצד שני תוכל למצוא עבודה נורמלית לכמה זמן
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ובולט אתה בכלל הולך להיות מש"ק בדלי סיגריות, כל יום תבוא ב7 בבוקר תאסוף את בדלי הסיגריות בבסיס שלך ותלך הביתה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
הושעה
|
![]() תתגייס יותר מוקדם - אחרי הצבא אתה לא מצפה שהמשפחה שלך תזרוק אותך לעזאזל, נכון? בזמנים הראשונים הקרובים יעזרו לך עד שתעמוד על הרגליים ותהיה בעל אפשרות לנהל חיים עצמאיים?
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() הקטע שבין כה וכה אני אסע לחו"ל אחרי צבא ואצטרך לעבוד כדי להרוויח כסף בשביל זה. עכשיו מצאתי עבודה שתכניס לי כל חודש 5-6 אלף שקל, ככה שהחצי שנה שאני "מבזבז" עכשיו, חברים שלי "יבזבזו" אחרי שישתחררו..
גם לי נראה שאני אקדים לנוב', בכל זאת עד נוב' יש 3 חודשים שבהם אני אוכל לעשות משהו כמו 15 אלף שיספיקו לי בהחלט (בנוסף למה שיש לי כרגע בחשבון). |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |