ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-07-07, 17:32   #1
הזברה
IsraelBody VIP - חבר יהלום

מה שאני מעריך שיש לך, (אני לא יודע בוודאות ,אני לא רופא) זה בורסיטיס או דלקת בבורסה, שהיא הפציעה הכי נפוצה בחדרי כושר. עוד לא יצא לי לראות כאן כנראה ,מישהו שמתלונן על פציעה אחרת בכתף.

בעקרון, זאת בדרך כלל לא פציעה חמורה(אבל אם ממשיכים להתאמן היא יכולה להפוך לכזאת) ואפשר להמשיך להתאמן ,בתנאי שתתקן את הביצוע או תחליף תרגילים ותוריד במעט את המשקלים בחלק מהתרגילים עד שזה עובר.

כשאתה מרחיק ידיים לצדדים ,אתה צריך במהלך התרגיל לסובב את הכתף סיבוב החוצה.(סיבוב לטרלי בשפה מקצועית) ,כמו במצב שבו אתה לוקח בקבוק שנמצא במדף גבוה . אם לא תעשה את זה כך ,השריר יעבוד מעט יותר, אבל הפציעה תחמיר. אם תעשה את ההרחקה נכון ,אתה יכול לשמור בה על משקלי העבודה.-את הסיבוב הזה ,אתה צריך לעשות תמיד גם אחרי שהכאב יעבור.

בחזה תחתון, אני הייתי מנסה לעבור זמנית ללחיצה בשיפוע שלילי , זה בדרך כלל פחות מגרה את האזור ואם זה מעט ממשיך, אז תוריד קצת משקל.

מקבילים הם באמת בעיה ועדיף שתחליף אותם בלחיצה ליד אחורית ,באחיזה צמודה ,עד שזה יעבור (תרגילים מאוד דומים ).

אגב, אם זה עדיין יחמיר, עדיף שתשאל רופא...

גם לחיצות בשיפוע עליון, בביצוע לא נכון, יכולות לגרום לכאב ואם גם הן מפריעות לך, תכתוב...
הזברה מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא