|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() כן.... גם סיליקון:
http://www.bodyimplants.com/ אגב אפשר לתת דגש על הברכיליאס וזה נמצא מתחת לבייספס זה נותן יותר פיק בחלק התחתון של היד בגלל שהברגיליאס דוחף את הבייספס למטה אבל לא תשיג עם זה שום דבר את האמת
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אי אפשר לשנות אותה בכלל ? אגב יכול להיות שככל שבייספס יגדל זה יראה כאילו הצורה ישתנתה או שהוא פשוט רק יגדל והצורה היא תיהיה אותה צורה פשוט? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() כדי לעבוד על הראשים של הביבספס אתה צריך לעבוד על האורך שריר כלור לעבוד בשביל להאריך את הראש הקצר לעבוד בשיפוע 60 מעלות ,בשביל לקצר את השריר לעבוד לדוגמא על כסא כומר,
לעבוד על ברכורדיאליס לעשות פטישים וכו
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרי אני צריך לעשות 6 סטים ליד קדמית כי אני עובד ב AB... אז מה לעשות 6 סטים ב 60 מעלות אם אני רוצה להאריך את הבייספס? אגב בייספס ארוך הוא יותר יפה מקצר נכון אני לא טועה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ולפי זה היכולת שלו לפתח כוח. זה לא יתן לך צורה אחרת לבייספס.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
אלא רק יתעבה ויתעבה בשביל שהוא יגדל בצורה מסויימת במקום מסויים אתה צריך לבודד אותו לא לאמן את האזורים האחרים לאורך זמן , זה אפשרי אולי לא בבידוד אפילו אלא בדגש של כמה אחוזים בודדים בעצם אפשר לומר שלא אפשרי , לעומת החזה לדוגמה שאפשר לתת דגש חזק מעוד על סיבים שונים בהתאם לתנועה בזווית שונה הבייספס זז רק בזווית אחת , כפיפת מרפק הווריאציה החידה שיש זה לסובב את האמה (אחיזה) וזה לא עושה הרבה או בעצם כלום
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|