|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מזה משפיע אחרת?? הבנתי שאין בזה דבר לא חוקי זה רק נותן לך פוש אני סה"כ רוצה להתנפח ולגדול להגיע למימדים סיבירים ומשם להתחיל להתאמן רגיל כמו בנאדם לא כמו בודיבילדר...זה יעזור לי לפוש התחלתי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סליחה היתי חייב. אחי קריאטין לא הולך ל"נפח" אותך. תגדיר מימדים סברים ? הקריאטין פשוט יעזור לך לשרירים להיתאושש מהאימון וליבנות מסת שריר. יש אנשים שהקריאטין לא משפיע ויש שכן משפיע. בדרך כלל על מי שזה לא משפיע זה בגלל שלא חסר לו בגוף קריאטין ..
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() תקרא את זה.
ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני שוקל 62 רוצה להגיע ל70 .. בנוי יפה לא מסיבי לא ענק... כמו רועי קליין הזה באתר...או יש עוד כמה שאני יכול לתת לך דוגמאות אפילו פחות מהרועי הזה..בנוי אתה יודע מזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה הקריאטין זה לא מה שיביא אותך לתוצאות כאלה. אלה תזונה,אימונים, סבלנות,ושינה. זה מה שיוביל אותך לתוצאות.
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
בד"כ לא משתמשים בו מתחילים אלא שיותר תקועים! |
|
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אם אני רוצה להגיע לגוף סבבה שיפסיקו להגיד לי שאני רזה... הקטע שאני לא שחיף עצמות..אני פשוט מבנה גוף קטן אני רוצה להתרחב זה יעזור לי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שום דבר לא יעזור לך אם לא תוכל כמו שצריך. אף תוסף שום דבר.. אם אתה לא אוכל מספיק זה לא יעזור לך. אתה רוצה ליגדול ? קודם תקרא מאמרים בנושאי תזונה ואימונים אחרי זה תחשוב על קריאטין.
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אין צורך לדעתי בקריאטין בשלב זה ..שמור לעוד כמה חודשיים
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה קשור חופר???? שואלים פה שאלות...רשמתי גם שאני עכשיו שומר על תזונה כמו שצריך כבר שבוע וחצי עובד על תזונה ויש עליה אני שואל אם זה יעזור ויתן פוש אל תדאג לגבי אוכל שאלתי שאלה מסויימת...ורושמים תאכל לא תוכל! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|