|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מעתיק את האשכול שלי מפורום תמונות גולשים:
אני כרגע במסה משו כמו 3 וחצי חודשים. ככה הייתי לפני שהתחלתי מסה: http://i7.tinypic.com/5yrb9tc.jpg וככה אני היום: http://img359.imageshack.us/img359/6...2021831wq0.jpg מה אתן ממליצים לי לעשות? יש שינוי אבל לא גדול אני מרים יותר משקלים אבל אני רוצה לראות שינוי רוצה לראות חזה יפה ריבועים בולטים, מה שכולם רוצים. זה התפריט שלי: איך שאני קם: שייק חלבון/קוטג אחרי אימון: שייק חלבון + בננה בערב: מנה בשרית + פחמימות ב11 וחצי: מעדן 1.5 אחוז שומן ב3: 2 ביצים קשות /טונה+ סליט+כף שמן זית. יש לכם המלצות הערות? להמשיך במסה? או להתחיל לחטב? כמה בערך אחוזי שומן יש לי? *אמרו שהתפריט ממש גרוע. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפץ אותו, ולייעץ לי אם להמשיך במאסה או להתחיל בחיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() איזה חיטוב קודם תצבור מסה.
כבר אמרתי לך תיקרא את המאמר עלייה במסה,תבנה תפריט ותעלה אותו לכאן. אף אחד לא יכין לך תפריט חדש,אין לך כמעט חלבון בכלל בתפריט. איפה הירקות ? ומה הקשר על הבוקר שייק חלבון ? שייק חלבון ניספג בגוף אחרי 20 דקות,תעבור לקוטג' חצי אחוז שומן. אם אתה לומד ואתה קם ב-7 לבית ספר אז ב-10 תעשה לך 5-4 פסטרמה דלת שומן אם ירקות ו2 פרוסות לחם + טחינה. אחרי זה ליפני אימון תעשה לך איזה ארוחה אם חלבון ופחממה,ואחרי אימון שייק חלבון+2 בננות או 4-5 תמרים. ואחרי שעה מהאימון, איזה חזה עוף אם תפוח אדמה,ירקות,ולחם. תשחק אם זה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אגב ראה את מדריך הנובים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותודה לזה שעזר לי למעלה אבל אני לא מסוגל לאכול קוט'ג ובפרט איך שאני קם במה אני יכול להחליף את זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
למה כולם שונאים קטוג אני לא מבין ?! תנסה לאכול קוטג ולהשים עגבניות שרי אם מלח זה ממש טעים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אני יאכל טונה.
אבל מה אם אני קם ישר לארוחת צהריים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
כמו שאמרתי לך כבר, הכן תפריט תזונה מסודר. במידה וקמת בשעה 12 תתחיל מהשעה הזאת את התפריט שלך עד השינה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() בבוקר תוסיף פחמימות במיוחד שזה עוד לפני אימון.
תחשב כמות שומנים , חלבונים ,פחמימות ותתאים את הכמויות למשקל שלך
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה הגובה ? משקל? גיל?
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
60 16 |