|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני נראה לך שחיף?
=\ ואני לא רוצה להיכנס לתקופת עלייה במסה, טוב לי מאוד כמו שהגוף שלי עכשיו תאמת. השיפורים שהייתי רוצה שיהיו בו יבואו רק אם כל הגוף יגדל עוד ואני לא בטוח שזה מה שאני רוצה. אז אל תכניס אותי לקטגוריות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה צריך עלייה במסה יש לך עוד הרבה לגדול! פשוט החיטוב שלך נותן לגוף שלך להיות מרשים אבל בתכלס אין לך הרבה מסה
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק בגלל זה נכנסתי לוויכוח שלכל אחד יש מטרות שונות... שמן ירצה להתחטב. שחיף לעלות במסה. ואחד שכבר עלה כמה שהוא רצה וחטוב כבר? למה לעלות אם מרוצים מהגוף?
וחבר... עשית ממני שחיף. חח אתה צריך לעמוד לידי... אם אחרי זה תגיד שאני שחיף... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה משחק אותו ייותר מידי אני רואה כל הודעה שלך אתה דוחף את הנושא של הסטרואידים אני מציע לך לקורא פחות מאמרים ולהתחיל להתאמן ![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|