|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() @אלביישן , תבכה עוד קצת על המוניטין השלילי שזרקתי לך בשביל הקטע
@ משה , בכללי מה שאני מנסה לומר שניתן לעקוף את החולשה של פרק כף היד ע"י בחירת תרגילים נכונים , וניתן לעבוד עם זה את השרירים של האמות בצורה ישירה טוב הבנתי בקשר לגידים , אני לא מבין בכלל בנושא פרט לכמה מאמרים כלליים אז אני לא ידבר עליו , אבל זה לא הגורם היחיד בפציעות של מרפקים. ולמה לעבוד על אמות לא ישירות? כדי להביא אותם לפרופורציה עם שאר הגוף במקרה שהם מפגרות מאחורה... לי אישית אין את הבעייה הזאת ויש לי שרירים ארוכים מהממוצע באמות ונשמרת פרופורציה טובה בין היד לאמה , אם זאת אני רואה אנשים בחדר כושר שלי ( שעם יד 42 תחשב לנוב שמה ואני שמה איזה ילדון ליד אנשים חטובים על 100 קילו) רואה אנשים עם טריס וביספס מאסיביים ואמות לא מפותחות , נגיד והבן אדם ירצה להביא את האמות למעלה יחסית לגוף , הוא צריך לבחור תרגיל שיעבוד על האמות בעיקר ויגביל את השאר וזה בערך הייתה השאלה . אם זה גנטיקה או עבודה עם רצועות.... ואתה אומר שהתרגילים המוכרים לאמות או כל התרגילים פוגעים , אז צריך למצוא משהו שלא פוגע ואני באמת לא רב , זה לא ריב אולי חוץ מהקטע של כדור הארץ , סך הכל כל הקטע הזה זה וויכוח על נושא , זה מעלה ומחליף רעיונות וזה טוב.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|