|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#18 | ||||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גוף של ילד קטן? אתה חייב לראות את הבנים בשכבה שלי.. הרבה יותר גרועים ממני. אני נחשב לאחד הילדים המפותחים בשכבה מבחינת מבנה הגוף. מבחינת משקל וגובה אני ממוצע מבין כל הילדים שלומדים איתי. ציטוט:
לגבי התחרויות בענף הג'ודו: אני מתחרה בקטגוריית משקל 55-60 ק"ג. לפני אליפות ישראל האחרונה הייתי 63 ק"ג והרזתי תוך שלושה ימים עד ל- 59.4 ק"ג (הגזמתי אבל רציתי להישאר בקטגוריה זו). אני לא רציתי לעלות לקטגוריה של: 60-66 ק"ג מכיוון שהתחרתי לפני מס' חודשים בקטגוריה זו והתמודדו מולי נערים גבוהים ממני וחזקים מאוד ועדיין לא הייתי מוכן לקטגוריה זו. דווקא די הסתדרתי בקטגוריה, ניצחתי 2 קרבות מתוך 4 אבל בכל מקרה זה עדיין לא התאים לי. בכל מקרה, עכשיו אני מרגיש מוכן לקטגוריה עד 66 ק"ג, אעלה במשקל ואתאמן עם נערים במשקל גבוה ממני כדי שאוכל להסתדר בתחרויות. ציטוט:
בשנת 2006 זכיתי במקום השני ובשנת 2007 היו לי 5 קרבות, מתוכן 3 ניצחתי ו- 2 הפסדתי אבל זכיתי רק ב"השתתפות". ציטוט:
למה קשה לכם להאמין שאני 62 ק"ג על 1.70 מ'? אני לא עד כדי כך שחיף.. הלכתי לרופא והוא אמר לי שאני בסדר גמור יחסית לגילי. תודה רבה לכולם! אני שמח שרוב המשתמשים פירגנו כאן ![]() אגב, החלפתי את 2 התמונות האחרונות. חג-שמח לכל חברי קהילת ישראל-בודי! בברכה רביב אהרון. |
||||
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|