|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן
אני מתכנן לעשות עליה רצינית בחופש הגדול (כי יש לי נגישות למכון) אחרי החופש אני לא אוכל להתאמן במכון אבל אני לא רוצה לאבד את מה שאצבור בחופש לדעתכם עם אני אעשה מתח, מקבילים, ספרינטים, סקוואטים עם רגל אחת, לחיצות כתפיים בעמידת ידים אני אוכל לשמר את המאסה ? כמובן לשמור על תזונה נכונה חשבתי על זה מכיוון שארבעת התרגילים האלה מפעילים את כל השרירים בגוף ברמה מסויימת ואני לא אעבד מאסה עם השרירים עובדים אפילו לא מאוד אינטנסיבי אבל יכול ליהיות שאני טועה.... ![]() אשמח לתגובות בונות חגי
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא יעזור..
אתה רק יכול לאכול ולישון כמה שיותר בתקווה שזה יעזור =/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איפה ליאו הנחש הזה..חכה הוא כבר יענה לך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אתה פה חושב מה יקרה אחרי החופש הגדול, שעוד אפילו לא התחלת להתאמן!
עם אתה רוצה לא רק לשמר אלא גם להוסיף תקנה קצת משקולות חופשיים תרגיש מצויין. אני ממש לא יודע איך תרגילים עם משקל גוף ישמרו את המסת שריר שלך, כאילו עוד לא התחלת להתאמן אפילו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל ברור שאני אעשה אותם בתוספת משקל....
ונדב בקשתי תגובה בונה ....
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() 1. אתה לא תספיק לעלות הרבה בחופש.
2. אני לא יודע כמה מתח מקבילים וכו' אתה מסוגל לעשות , אבל אם העצימות תרד [נניח , תעבוד בסטים של 20 חזרות] כנראה שתאבד גם מסה. בד"כ מורידים את הנפח של האימון אבל שומרים על העצימות שלו כדי לשמר מסה. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|