|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום התלחתי חיטוב לפני שבועיים והמשקל שלי לפני שבועיים היה 94.5 . והיום נשקלתי שוב ושקלתי 95.5 . עכשיו אני לא מבין למה עליתי קילו. הורדתי את המספר קלוריות כמו שצריך הוספתי עוד אימון בשבוע ל4 פעמיים וגם אני עושה 20 דקות אירובי כול אימון 4 פעמיים בשבוע. ומה גם שאני מרגיש שאני קצת יותר חטוב הבטן קצת ירדה לי אני לא יודע מה לא בסדר???
מה דעתכם?? תודה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אולי המשקל דפוק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא זה המשקל של החדר כושר גם לפני נשקלתי שם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אופציות:
1. אכלת משהו אתמול , שילשום או במשך השבוע שלא בתפריט מה שנקרא חטאת 2. אכלת משהו אתמול/שילשום/ לפני 3 ימים משהו ממש עתיר נתרן וזה ספח נוזלים ולא הספקת להוריד אותם באירובי וכדומה 3. עלית בזמן הזה בשריר (קלוש אך יתכן) 4.אם פעלת לפי הספר זה לא שומן 100% אין לך מה לדאוג תמשיך עוד שבועיים תראה לאן זה מגיע |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה שוקל 95.5? מה הגובה שלך?
כמה קלוריות אתה צורך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אכלת הרבה מלח או פחממות לאחרונה?
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ו Bullet לא אחי דווקא די שמרתי כמו שצריך... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
כמה פחמימות היית צורך במאסה? כדי שיהיה לי אומדן טוב יותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() במאסה אני צורך בערך 420 גרם פחמימות וגם יותר שומן עכשיו אני צורך 40-50 גרם שומן במאסה כמעט 100... ואל תשכח במאסה לא עשיתי בכלל אירובי עכשיו אני עושה 4 פעמיים בשבוע...
אחי עשיתי עכשיו חישוב קטן אני אוכל בערך 2800 קלוריות ביום סבבה. ואני שורף בלי לעשות כלום 2128 . ותחשוב שאני עושה 4 אירובי בשבוע וגם 4 אימוני כוח אז איך אפשר להסביר את זה שעוד עליתי קילו והבטן ירדה לי קצת??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() 2800 קלוריות
380 גרם פחמימה וקוראים לזה חיטוב ביימנו :\ אחי רד ל200 גרם פחמימה , 200 גרם חלבון 40-50 גרם שומן ככה תתחיל את החיטוב שלך ומשם רק תוריד עם הזמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() 20 דקות אירובי? חצי שעה לפחות....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |