|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() וואלה נשמע לי די הרבה 2500 קלוריות לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הירידה הראשונה זה מים בלבד אין ממה להתרגש תעשה חיטוב יותר מחודש תראה את העניינים זזים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה אני עדיין לא מתכוון לעושת חיטוב ערוך מידי , גם בחיטוב של שבועיים אתה יורד בשומן (נ.ב אז זה יוצר שקילו בשבוע זה קצת מידי?)
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תתחיל לקחת בפרופורציה של ירידה רק אחרי השבוע ה2 ואל תאכל לי גבינות של 22% שומן בחיטוב ואל תתחיל מ250 גרם פחמימה חחח זה הרבה מידי לטעמי . אם אין לך איזה בעיה בבלוטת תריס או חילוף חומרים מהיר או בעיה כזו או אחרת אין סיבה להשתגע חיטוב התחלתי על 2000 קלוריות יספיק לך ואז תתחיל לרדת אם לא אחרי חודש אחרי שבועיים - שלוש. הבעיה שלך שאין לך סבלנות אתה רוצה שבאנג וגמרנו בחיטוב זה לא הולך ככה אתה צריך להתכונן נפשית ולא להביא לך מגבלה של זמן אלא להביא למספרים להגביל אותך ולמראה... שיהיה בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
אחרי זה אני יעבור ל2000 אם לא תהייה ירידה של קילו בשבוע. נ.ב בקשר לסבלנות אין קשר , כי אני עושה ABCDE והיה לי עם זה תוצאות מעולות שלא היה לי בשום שלב בהיסטוריית אימונים. אני לא מתכוון לרדת לאיזה 6 % בשבועיים , אלא לרדת לפחות ב2% גם לא הכי נקי בעולם ואז להביא אותה במאסה ואימונים מסוג אחר(אני לא מתכוון להסביר עכשיו כי מאוחר)
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|