|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() היי
טוב אחרי שעזרתם לי -_- ניסיתי לבנות תוכנית לבד ואספתי כול מיני תרגילים מתוכניות ראיתי על איזה שריר אחראי כול תרגיל בניתי את התוכנית הזאת אני רק צריך בבקשה עזרה , בבקשה תוסיפו לי כמו חזרות וכמה סטים לעשות בכול תרגיל והאם יש צורך לשנות . עוד דבר אני רואה כול פעם תוכניות אימונים של אנשים שהם מתבססים בעיקר על לחיצת חזה+סקוואט+דדליפט+חתירה עם מוט ובתווחי חזרות משונים של 5*משהוא או 15* משהוא , זה מתאים לי ? לעלייה במאסה? אם כן אשמח לאחת כזאת A חזה- לחיצת חזה לחיצת חזה בשיפוע עליון פרפר כבל קרוס לחזה תחתון יד אחורית- פשיטת מרפקים כנגד מוט (לחיצה צרפתית) פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון מקבילים באחיזה צרה B גב- דדליפט חתירה עם מוט פולי עליון פולי עליון מאחורי הראש יד קדמית- כפיפת מרפקים כנגד פולי עליון כפיפית מרפקים עם מוט W בישיבה פטישים C רגליים- סקוואט פשיטת רגליים במכונה תאומים בסמית' עוד תרגיל באנגלית הוא נקרא Lying leg curl כתפיים- לחיצת כתפיים הרמת משקולות לצדדים בעמידה עוד מכונה לכתף אחורית שחכתי מה השם שלך מה אתם אומרים ? |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית אימונים abc | beitaron | אימונים | 11 | 24-02-13 00:47 |
מחפש תוכנית אימונים חדשה לשמירת המסה הקיימת | Nemesis-X | אימונים | 15 | 29-08-12 11:04 |
מה אתם אומרים על תכנית המסה שלי? | Roman_Kosher | אימונים | 48 | 19-02-11 12:15 |
תכנית אימונים | iGotMilk | אימונים | 10 | 27-09-08 17:29 |
תפריט אימונים / תכנית אימונים ללא חד"כ. | ..oR.. | אימונים | 20 | 11-06-07 16:48 |