|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני עדיין לא מבין מה הוא רוצה להוכיח שזה שהוא עולה על הבמה? למה לא לעלות יותר מוכן עוד שנה?
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אני פשוט באמת מקווה שהוא גדול והתמונות מקטנות אותו ואני מקווה גם שיפתיע למרות שהוא חושב שכולם פה לרעתו
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() אלי תפסיק לתפוס את הכיוון הזה של " שיפוט " ולזבל עליו
במקרה הטוב אתה תראה באיזור של שגב ( הקטן פה בתמונה ) שזה כבר פיתוח גוף קטגוריית פעוטים וקצת חסר טעם
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() גבר, לך תתחרה ושחרר אותנו
שמישהו ינעל את הפוסט הזה כבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() צר לי לאכזב אותך בקשר לתמונה,
יש עוד שלושה אנשים מצד שמאל בתמונה שאתה לא מראה, השמאלי שרואים לו את ההתחלה של הגוף לקח ראשון, והוא בגודל של אותו הבחור עם חיטובים כמו של הבחור הכי ימני, תפסיק לז*** לנו בשכל... אתה מתווכח לחינם, תעלה לבמה, תפסיד ותבוא לבכות פה אחרי זה נגיד אמרנו לך...
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() לנעול כי הדעות שלי נוגדות את שלך? איך היית ראש ממשלה?
ציטוט:
אלי סטרוסטה (השמאלי) לא מחזיק מסה כמו של הבחור הערבי באמצע, וגם לא מחזיק חיטוב כמו של שגב מצד ימין, הוא אולי ב2 אחוז יותר ממנו. לגבי המסה אין מה להתווכח, הוא עובר את הערבי רק ברגליים, לא צריך להיות מבין גדול כדי לראות את זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אבל מה הקשר בין זה שהערבי שמן וחסר פרופורציה אליך אלאה
יש לך פרופורציה טובה ובזה זה נגמר
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() לא דיברתי על הערבי או לא, דיברתי על המנצח שאתה לא מראה פה...?!
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רחוק אלף שנות אור מהמקום הראשון
ולגבי המקום השלישי, התמונה לא מחמיאה לו, אבל עדיין אתה רחוק ממנו בקיצור, תן מסה של עוד 15 קילו לפחות ואז תתחיל חיטוב כמו שצריך. אתה סתם תהיה נושא לבדיחה, ולא בגלל איך שאתה נראה, אלא בגלל החוסר המודעות שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() איזה מקום שגב היה
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אני דיי בטוח שאתה טועה גבר, יש לך את התמונה המלאה?
מעבר לזה, מה הקשר שוב לערבי!!??? הוא גם לא משהו, וגם במאסה עם כל הכבוד הוא לא כזה גדול לא מבין מה נתפסת עליו.... :/
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
נפיחון
|
![]() אני לא מבין מה נפלתם עליו.. הוא סך הכל רוצה לעלות לבמה.. תנו לו... נחיה ונראה מה יהיה בסוף. אולי הבחור יפתיע? לכו תדעו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא כן גדול במאסה ואם לא אז לא יודע מי כן בשבילך. ![]() ![]() אם אתה לא מסופק מהתמונות יש גם סרטון http://www.youtube.com/watch?v=Hp1gFKzxJHg שני ציטוט:
למה נראה לך שאני עכשיו 5 שבועות לפני תחרות באמת אקשיב לאנשים בפורום הזה ואעשה מסה פתאום? אל תהיו מצחיקים. לא אמרתי שאני קרוב למקום הראשון, רק הצגתי לך שהוא והמקום השני מובילים בפרמטרים אחרים של פרופורציה וחיטוב והם דורגו יותר גבוה ממי שהיה לו מאסה וקחו תמונה שלי עומד ליד בחור שמתחרה, בשביל שיהיו לכם פרופורציות לגודל שלי. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד :)
חדר כושר: Life & Fitness
|
![]() אני לא מבין, כולם פה נהיו פתאום שופטי באדיבילדינג? נכון, אלי לא עולה עם המאסה של הבחור מהמגזר או של אלי סטרוסטה אבל הוא עולה,לדעתי, במצב מכובד מאוד. והוא כבר הבהיר שהוא לא עולה בשביל לתפוס תמקום הראשון אלא בשביל עצמו.
למה כולם פה פולטים לו שיעשה מסה מה זה ייתן עכשיו?? זה לא שהוא עולה שחיף אני לא מבין מה הקטע ומה אתם מבינים בכלל?? ושגב לא קטן, הוא חטוב מאוד. מספיק להסתכל על הרגליים והתחת בשביל להבין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר, שיהיה בהצלחה, תעלה בשביל הנסיון, ואולי תפתיע...
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה טבעי ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר מתחיל
|
![]() תותח אין מה להגיד יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() מה אומרים הבנאדם 30 קילו מעליי
אני פיצי? הרגליים קטנות מדי? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() דני וקיריל: ![]() נערך לאחרונה על ידי EliC, 23-10-13 בשעה 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
6 שבועות | Greyhound | תזונה ותוספים | 1 | 16-07-12 09:31 |
תקוע במשקל 3 שבועות | yosi144 | תזונה ותוספים | 21 | 29-08-10 02:45 |
מרקוס רול , 7 שבועות לפני ניו יורק פרו ! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 06-04-09 21:10 |
הפסקה של 3 שבועות | CatDog | תזונה ותוספים | 13 | 24-06-07 23:35 |
6 שבועות | ActionJack | אימונים | 3 | 30-09-06 17:40 |