|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
אנחנו נותנים ביקורת זה הכל. אותי לא מעניין שום קוביות ושום פסים והפרדות וכל שאר הבולשיט. בישביל מה? מה שנותן לי הרגשה טובה זה כוח,לך קוביות. זה שאתה לא מסוגל ללכת בים בלי קוביות שבולטות אצלך כנראה מוכיח על חוסר ביטחון מוחלט. כל הילדי fxp מעלים תמונות עם קצת קוביות וישר נדלקים פה אני אישית לא רואה בזה משהו מיוחד מצטער. לי יש סיבות משלי למה אני הולך על כבד. תקרא קצת מדע ותסכיל אולי תפסיק לעשות abcdefg ואחרי 8 חודשים לראות שינוי רק בתספורת שלך. פעלולים של קרוספיט? לאשארה,אתה יודע מה זה לאשארה?!,אין לך זכות דיבור בכלל סמרטוט.. אתה רשאי לעשות חיפוש בפורום ותמצא תמונות שלי. אל תצפה להפרדות ופסים אמרתי למה. יום טוב. נערך לאחרונה על ידי IGOR, 14-08-13 בשעה 18:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
סבבה אז אני מתאמן בשביל המראה .. ומה זה " יש לי סיבות משלי למה אני הולך על כבד " אם אני מתאמן בגלל שאין לי ביטחון ללכת בים בלי קוביות אז לפי אותו ההיגיון אתה מתאמן על כוח בשביל שלא ירביצו לך .. עכשיו טוס לפורום פאוור ליפטינג אתה לא קשור לפה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() אתה הוחכה של בן אדם שאין לו מושג באימונים. "8 חודשים של אימונים ב abcd" חחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
המכון של אודי חיפה - האם עושים לי תוכנית אימונים במכון הזה? | Jean11114 | פיתוח גוף-כללי | 2 | 11-05-12 23:06 |
אוקי השגתי מפתחת לחדר כושר שבביניין שלי וצריך עזרה בבניית תכונית | spide220 | אימונים | 39 | 22-08-07 20:53 |