|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
א' שיניתי אחרי הרבה חודשים שלא שיניתי פה כלום, אם הייתי רושם הכל היית יודע שעליתי ל105 כמעט ואז ירדתי לזה... ב' זה נקרא השקעה... תנסה אולי זה יצליח לך...
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." נערך לאחרונה על ידי gorneo1, 03-08-13 בשעה 15:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה חזק אתה גבר אתה הכל אתם לא רוצים לעזור אז תפסיקו להגיב באשכול מאשכול רציני הוא הפך לספאם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במשך חודשיים לעלות ל105 קילו ואז לחטב ל101. גם לא נשמע אמין,גם דפוק וגם לא הגיוני לרדת ב3%שומן מבלי לאבד שריר, אלא אם כן אתה מזריק. מה גם שממילא אתה לא על אחוז גבוהה(״לפי מה שתה אומר״) שהוא יורד בקלות. עכשיו אל תגיד שזה לקח יותר זמן כי כתבת את התגובה לפני חודשיים שאלו הנתונים שלך. ואל דבר איתי על השקעה,אני לא אפס שעכשיו יגיד כמה הוא עושה וכמה משקיע. יאללה הבנתי שאתה סתם שקרן, ד״א כל התגובות שלי לא באו ממטרה רעה, פשוט אל תשקר. אני הפסקתי להגיב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בנוגע לתכנית אימון ותפריט תזונה. | חוליגן | פיתוח גוף-כללי | 1 | 02-08-13 11:40 |
תוכנית חדר כושר ותפריט תזונה שבועי | גלעד ק | אימונים | 3 | 25-02-13 09:14 |
התייעצות בנוגע לתכנית אימונים | Danco3 | אימונים | 3 | 23-07-12 15:15 |
אבקות חלבון ותפריט תזונה שלי | aviv1235 | תזונה ותוספים | 3 | 24-12-11 09:09 |
תוכנית חיטוב ותפריט תזונה שלה | AMIT.W | תזונה ותוספים | 8 | 23-10-06 19:19 |