ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore
אני שמח שהבנת מה שהרבה פה לא מבינים. שהמראה קשור למטבח ולא לאימונים כל עוד תאכל נכון, תתאמן באופן סדיר ותישן כמו בן אדם אין סיבה שלא תשנה את הגוף שלך בצורה טובה כמו בדוגמא אצלך. יש אנשים עם גנטיקה פחות טובה ויותר טובה (שיגיעו לתוצאות יותר טובות עם פחות השקעה) אבל בסופו של דבר אורח חיים בריא+אימונים ישיגו תוצאות.
כל שיטות האימונים השונות (תוכניות כוח או תוכניות פיצולים עבודה על תרגילים מורכבים וכו'...) הן דרך להשיג תוצאות שלווא דווקא קשורות למראה אלא לאתלטיות,בריאות, חוזק כל אלו בכל מקרה ישיגו היפרטרופיה ו"גוף" כי זה הפיצוי שיש לאימונים האלו.
בשורה התחתונה מי שייקח את עצמו בידיים ויאמץ אורח חיים קבוע של אכילה+אימונים+שינה יקבל מזה פיצוי וישיג היפרטרופיה לא משנה אם הוא אוכל שיבולת שועל או לחם מלא או חלבון מהדג או מבקר או שעושה סקוואט או לג פרס. זאת השורה התחתונה ותזכרו- eat>lift>sleep>repet
|
בדיוק , כל עוד שומרים על היפוטרפיה שינה ותזונה השמיים הם הגבול , הייתי ממליץ לקרוא על המושג היפוטרפיה למי שלא יודע, כן אני משתמש באבקת חלבון בתור תוסף תזונה כי לא תמיד מצליחים להשיג את הכמות הנדרשת (לפי דעתי אם יש זמן לאכול והכל אז זה לא חובה בכלל)