|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אתמול סיימתי חיטוב עם 12% שומן ואני רוצה להתחיל מסה..
יש לי נטייה להשמנה אז אני רוצה לעשות מסה נקייה.. עכשיו אני חייב לחשב את הbmr שלי כפול 1.2 כי אני יודע שאני יסתבך עם זה.. אפשר פשוט לאכול הרבה ובריא? בהתחלה אני לא יאכל כ''כ הרבה בריא כי אני לא מרים כ''כ הרבה במשקלים אבל לאט לאט אני יעלה במשקלים ויעלה באוכל ... זה אפשרי לעשות מסה בלי תפריט תזונה? אני פשוט יאכל בריא וזהו.. הבעיה שאם בטעות אני יאכל פחות ממה שהגוף שלי שורף ביום..? תודה לעוזרים=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אתה יכול לנסות לאכול משו מסודר שיהיה לך נוח ככה לשמור על תבנית מסויימת פחות או יותר,
וכל 3 שבועות להישקל ולראות, אם עלית יותר מ500-800 גרם +/- תקצץ טיפה בפחמימות אם לא עלית את זה אז תוסיף טיפה, ובמשקלים תמיד השאיפה להתקדם, ככה שתראה אם מבחינת המשקלים.. תקפיד שיהיה לך מספיק חלבון, נניח 2-4 ביצים כל יום, 200-400 גרם חיה כלשהי, חמאת בוטנים, טחינה, שקדים, אגוזי מלך, ירקות, חצי שעה לפני אימון פרי ואחרי אימון עוד פרי.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי תודה רבה
לאיפה להוסיף את העוד קלוריות בשביל במסה הנקייה? לחלבון או לפחמימות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() חלבון עדיף
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
רוצה להתחיל להתאמן,חיטוב קודם או מסה? [יש תמונה] | Aviad222 | אימונים | 5 | 17-06-10 03:06 |
חיטוב: שאלות חשובות בקשר לחיטוב שאני רוצה להתחיל ביום ראשון | sabman | תזונה ותוספים | 10 | 06-09-08 23:05 |
רוצה להתחיל חיטוב בדחיפות. | sanyoo | אימונים | 4 | 18-03-07 07:31 |
רוצה שבוע הבא להתחיל חיטוב לא יודע איך זה הולך תעזרו לי בבקשה | שריר בתחת | אימונים | 5 | 13-01-07 23:08 |
אני חדש ואני רוצה להתחיל להתאמן | Yaniv2007 | אימונים | 9 | 26-09-06 17:23 |